×
Blue Eagle 5 v1.6.2 has been Released for Kunena 5.2 (20 Jan 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.6.2 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with

× Posting guide:

For a quick response, please give us as much information that helps us to understand the problem.
Please read first What information should I include when I ask for help (including how to post my configuration report)?
This category is for:
  • Kunena 1.7 product-related issues only; and
  • when your Kunena forum does not work.
Do not use this category:
  • to request adding to or removing from the standard features of Kunena;
  • if your question is of a commonly asked "how to" nature;
  • if you are not using the latest stable release of Kunena; or
  • ▪ general Joomla or website adminstration matters
General hints: How To Ask Questions The Smart Way .
Please read the guides posted as sticky topics in this category.
Also refer to the FAQs menu tab above for frequently asked questions.

Note: Support for, and all questions relating to, K 1.7 will cease on 31 August 2012. Our advice is, if you are having problems with K 1.7, to upgrade to K 2.x as soon as practicable,

Question Forum Error

More
8 years 8 months ago #1 by meherbala
Forum Error was created by meherbala
Hi,

We have a Joomla 2.5 tutorials portal.

We have the latest Kunena Forum version for Joomla 1.7.2.
Here is the link to the Forum: www.opensourcevarsity.com/forum

The problem we are facing is some times the forum works and some times the forum shows a 500 Internal Server Error as shown in the diagram attached.



We are not understanding the reason for this.

Please may we know how to fix this issue?

Any help will be appreciated.

Regards,

Meher Bala
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #2 by xillibit
Replied by xillibit on topic Forum Error
Hello,

Please enable debug mode in both Joomla and Kunena configuration panel to see what's happen

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.884 seconds