×
Kunena 5.1.15 Released (27 Oct 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.15 [K 5.1.15] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× This category is only for reporting defects or problems with Kunena 1.6 test versions with Joomla 1.6. This is NOT a support forum - there is no support for test versions. Users should NOT install K 1.6 alpha or beta test versions on websites with live production data.

Question "Mark all topics read" does not work

More
8 years 8 months ago #1 by Kyristan
Hello again :)

I just finished a new installation of Kunena 1.6 and Joomla 1.6.1.
Both, Joomla and Kunena use the german speech files.
I now have the problem, that I cannot use the "Mark all topic read"-Button.
When I use this Button I get the following error:

500 - Kunena function "category" not found on the standart Joomla Error-Page.
I also activated the debug-mode, but it just says the same.

This is my configuration:

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 24M | Max file upload: 8M

This message contains confidential information

Joomla default template details : butterflyfairyfree | author: Alexander Hilliger | version: 1.0.0 | creationdate: 17 January 2011

Kunena default template details : Aphotic II | author: snilloconator | version: 1.6.3 | creationdate: 2010-12-30

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.3 | Build: 4344 | Version name: Parlare | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Disabled or not installed | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: The file doesn't exist uddeim.j15.xml !

Third-party SEF components: sh404sef: Disabled or not installed | ARTIO JoomSEF: Disabled or not installed | AceSEF: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Disabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed | My Kunena Forum Posts: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed


Thanks for looking :cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #2 by Kyristan
Ok, I just solved the Problem:
It happens when I activate "search engine friendly urls" (I hope its called like that in english) in the Joomla-Backend.
Now its disabled and everything seems to work.

I will do some more tests, and give you an update if I shouls encounter that error again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #3 by sozzled
You did not have SEO configured properly in the first place. Please read Search Engine Optimisation (SEO) in the Wiki to find out how to properly setup SEO. Everything should work after that.

Kunena works great in with standard Joomla SEO (even if K 1.6.3 is not 100% suitable for J! 1.6.1 yet and J! 1.6.1 is not, in the opinion of many people, totally reliable for building new websites with, either).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago - 8 years 8 months ago #4 by wolfhound512
A similar problem.
When I'm on the index forum page ( albalynx.local/forum ) - the form action url of "Mark all topics read" button is " albalynx.local/index.php?option=com_kunena "
When I click on the button, I was redirected to " albalynx.local/component/kunena/listcat?Itemid=0 "
And then the form action url is look like " albalynx.local/component/kunena/index.php?option=com_kunena "
When you click on that an error occurs "500 - Kunena function "index.php" not found"

SEO settings:
Search Engine Friendly URLs: Yes
Use Apache mod_rewrite: Yes
Add suffix to URLs: No.

All other links and forms work fine.

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 16M

This message contains confidential information

Joomla default template details : rt_maelstrom_j16 | author: RocketTheme, LLC | version: 1.6.0 | creationdate: March 18, 2011

Kunena default template details : Blue Eagle (default) | author: Kunena Team | version: 1.6.3 | creationdate: 2011-01-31

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.3 | Build: 4344 | Version name: Parlare | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Disabled or not installed | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: Disabled or not installed

Third-party SEF components: sh404sef: Disabled or not installed | ARTIO JoomSEF: Disabled or not installed | AceSEF: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Disabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed | My Kunena Forum Posts: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed

Last edit: 8 years 8 months ago by wolfhound512.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #5 by xillibit
Please wait k1.6.4 release which will fix the issue

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: Rx Ricardo, wolfhound512

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #6 by steenmf
Hi.
Still another one with similar problem:
When I click on the Forum link in my Main Menu the url shows:
.../index.php?option=com_kunena&view=entrypage&defaultmenu=335&Itemid=732
- and the Forum shows up with the right Item Id (732), but when I click on any Category or Topic in the Forum the url gets like this:
... www.neury.com/index.php?option=com_kunen...at&catid=31&Itemid=0
- that is: all Categories and Topics get ItemId=0 at the end of the url, which messes up my site appearence.


Is this a bug that will be fixed with the K1.6.4 release, or is there anything to be done now to fix this?

Best regards B)

Config. report:

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Enabled | Joomla! SEF: Disabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 48M | Max file upload: 32M

This message contains confidential information

Joomla default template details : ja_ores | author: JoomlArt.com | version: 1.1.6 | creationdate: 09/15/2010

Kunena default template details : Example Template | author: Kunena Team | version: 1.6.3 | creationdate: 2011-01-31

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.3 | Build: 4344 | Version name: Parlare | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Installed (Version : 1.4) | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: Installed (Version : 1.5)

Third-party SEF components: sh404sef: Disabled or not installed | ARTIO JoomSEF: Disabled or not installed | AceSEF: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Disabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed | My Kunena Forum Posts: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #7 by steenmf
Btw: What does this mean: :pinch: Warning: Spoiler! - in the configuration report?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 8 months ago - 8 years 8 months ago #8 by wolfhound512

Btw: What does this mean: Warning: Spoiler! - in the configuration report?

It is spoiler, click on it.
Last edit: 8 years 8 months ago by wolfhound512.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.264 seconds