×
Kunena 5.2.4 and Blue eagle 1.6.4 released (04 Apr 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.4 [K 5.2.4] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.4

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with, this template isn't designed to works with Bootstrap 3 and Bootstrap 4.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Important Joomla! SEF and 404 error from Profie link /forum/profile

More
9 years 10 months ago #1 by johnweathersby
Hello all,

Configuration report provided below, however, I'll give a quick picture of my issue here. I have SEF turned on my site. I have a fine time with the forums, except when I click profile. I get a 404 page and the URL that is generated is /forum/profile

I hope, and think it likely is, a simple oversight on my part. Thank you for any help you can provide!



This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 64M | Max file upload: 8M

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.0 | Build: 3620 | Version name: Spika | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Disabled or not installed | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Disabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Enabled (Version : 1.6.0-RC2) | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago - 9 years 10 months ago #2 by sozzled
K 1.6.0 is no longer supported (neither is Kunena Discuss 1.6.0-RC2). Please upgrade to K 1.6.4 (as well as upgrade Kunena Discuss, too). This may not fix your problem but it will certainly fix your configuration report! :)

When you have upgraded, can you please post your configuration report again. Thanks. :)

BTW, did you resolve the problem that you asked about last time?
Last edit: 9 years 10 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago #3 by johnweathersby
Oh WOW! I wasn't even aware, looks like I've got some work to do. Thanks! *off to research HOW to upgrade*

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago #4 by sozzled
The following user(s) said Thank You: johnweathersby

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago #5 by johnweathersby
AusieMan-

Hey, you know that did address the issue. Sorry, I didnt answer back, I was confused by the joining of the threads!

Also, the upgrade to 1.6.4 fixed my profile issue. I'm up and working the upgrade and install from URL was smooth as silk, bravo to the devs!

Thanks for the stellar help again!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago #6 by johnweathersby
Ok, thanks for your help to this point!

I've upgraded Kunena, K Discuss, and Joomla! 1.5.21 to 1.5.23 to try to limit variables.

I've uploaded the new Kunena report below and my problem is described here: I can now get to 'profile' pages with no issue. However, once on the profile page I cannot edit anything. The tabs aren't selectable the mouse turns into a curser rather than being click-able over items such as "Profile Information" "Avatar" etc...

Thank you for any help you can provide!

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 64M | Max file upload: 8M

This message contains confidential information

Joomla default template details : rt_nexus_j15 | author: RocketTheme, LLC | version: 1.5.6 | creationdate: October 14, 2010

Kunena default template details : Blue Eagle (default) | author: Kunena Team | version: 1.6.4 | creationdate: 2011-05-07

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.4 | Build: 4832 | Version name: Kerkrade | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: System - Mootools Upgrade: Disabled | System - Mootools12: Disabled | Kunena Discuss 1.6.4

Modules: None

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 10 months ago #7 by sozzled
Looks like a case of "rockettheme-itis" (after being stung by the build-title-spans flea). See msg #1 in If you are having problems with K 1.6, please read this first ; see also the FAQs at the top of this page. I think that will help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.260 seconds