×
Kunena 5.1.14 Released - Security release (13 Aug 2019)

The Kunena team is proud to announce the arrival of Kunena 5.1.14 [K5.1.14] which is now available for download as a native Joomla extension for Joomla 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.14. This update fixed 1 security issue.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Question No forums after installation

More
8 years 4 months ago - 8 years 4 months ago #1 by drbob001
The install went very smooth (love that installer - very cool!) but after installation, I can't get the system to give me any forums. Not even the default ones supplied ...Welcome Mat or ...Suggestion Box - or main forum.

This is a fresh, clean install of Joomla 1.5.23, although I did install a template and an extension package to try out.

After posting the config info, I see a couple of spoilers, but, in all fairness, I don't understand what they mean...

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Enabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 49M | Max file upload: 2M

This message contains confidential information

Joomla default template details : ja_purity | author: JoomlArt.com | version: 1.2.0 | creationdate: 12/26/07

Kunena default template details : Blue Eagle (default) | author: Kunena Team | version: 1.6.3 | creationdate: 2011-01-31

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.3 | Build: 4344 | Version name: Parlare | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Disabled or not installed | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: Disabled or not installed

Third-party SEF components: sh404sef: Disabled or not installed | ARTIO JoomSEF: Disabled or not installed | AceSEF: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Disabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed | My Kunena Forum Posts: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed

Last edit: 8 years 4 months ago by drbob001.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #2 by xillibit
Hello,

I don't understand, if i go on this page twinharbors.puget.net/index.php/forum/index , i see your forum with all categories

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #3 by Inlinerbutch
Hello xillibit
I think the link in your post is wrong. I tried this one and you are right it works!

@drbob001: What spoilers do you mean? We could see one (standard) forum which comes in with the installation.

regards
Inlinerbutch

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #4 by sozzled
I, too, cannot see any real problem with this website except for the fact that SEO has not been properly implemented. It might help if drbob001 reads Search Engine Optimisation (SEO) .

I found the "Welcome Mat" topic but not the "Suggestion Box"; maybe it was deleted? :S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #5 by drbob001
Interesting - I see the appropriate materials there - looks great, too! However, note the box in the upper right corner titled "Discussion Forums" - none of the forums show up there. That's my biggest problem at this point.

I have to say - you guys have done a great job with Kunena -- it looks great and fits smoothly with the rest of Joomla! -- great job, IMHO.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #6 by sozzled
The "Discussion Forums" area on your site is a module. I don't know what module this is. Can you provide us with information about that module you are using, please? Perhaps a screenshot of the module parameters would help.
The following user(s) said Thank You: drbob001

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.133 seconds