×
Kunena 5.1.15 Released (27 Oct 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.15 [K 5.1.15] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved [Resolved] Unnamed 3rd party backend template causes HTTP 500 Error in trying to generate K 1.7 configuration report

More
7 years 10 months ago - 7 years 10 months ago #1 by Helfgott
I click in the backend Report Configuration Settings and:

500 Internal Server Error
Fatal Error was detected!

Fatal Error: Call to a member function data() on a non-object in components/com_kunena/admin.kunena.php on line 3465

The error was detected in the Kunena Component.

For support click here: Kunena Support

Thanks in advance.
Last edit: 7 years 10 months ago by sozzled.
The topic has been locked.
More
7 years 10 months ago #2 by rich
Please go to "Backend > Extensions > Template Manager" and mark your template with a star.
That should help you.
The topic has been locked.
More
7 years 10 months ago #3 by xillibit

rich wrote: Please go to "Backend > Extensions > Template Manager" and mark your template with a star.
That should help you.

Maybe not :(

What is your Kunena version ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The topic has been locked.
More
7 years 10 months ago - 7 years 10 months ago #4 by rich
Hello Xillibit,
i think, that's a old joomla 1.5 bug. It's no template selected, but the template even so works correctly. And when you want create a configuration report, then there is this error 500.
Line 3465 is:
$templatedetails->version = $templateversion->data();
Attachments:
Last edit: 7 years 10 months ago by rich.
The topic has been locked.
More
7 years 9 months ago #5 by Helfgott
I have Kunena 1.7

I'm using my own template :p could it be the problem?
The topic has been locked.
More
7 years 9 months ago #6 by rich
You can it easily find out. Change to the Joomla default template and test again.
The topic has been locked.
More
7 years 9 months ago #7 by Helfgott

rich wrote: You can it easily find out. Change to the Joomla default template and test again.


And you was right, that's it.

But i can't find why it happens.

What do you think i need to make it works?
The topic has been locked.
More
7 years 9 months ago #8 by rich
Sorry, it is difficult to say for me. Maybe developers know, which info miss in your template.
The topic has been locked.
More
7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #9 by sozzled
Helfgott: Has the HTTP 500 Internal Server Error disappeared? Can you now report your K 1.7 configuration settings?
Last edit: 7 years 9 months ago by sozzled.
The topic has been locked.
More
7 years 9 months ago #10 by Helfgott
:S no it persist.

The problem is with my own template, i still wondering what else i need to make this works.
The topic has been locked.
  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.311 seconds