×
Kunena 5.2 RC3 Released (29 Nov 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the third public release candidate of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 RC3 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

Question No images after server move

More
8 years 3 months ago #1 by rtenny
We have moved to a new server and NONE of the images are showing.
the permission of media/kunena/attchments is the same as the old server.
When I use a URL <website>media/kunena/attachments/23309/P1030764_2012-08-29.JPG
the image are displayed. But not in the post.

I checked the attachment table and filelocation has only the relative path.

Not sure what else to try or check. Any help would be appreciated.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #2 by rtenny
Replied by rtenny on topic No images after server move
I am still struggling with this and I have found a few more infos

in the file func/view.php (approx line 166) this function is called
KunenaParser::parseBBCode with the message text.
I echoed the text before and after this call and this is the place where it get lost. Before the call the text looks like this
[attachment=13904]24324_1150066330996_1807758129_278879_2849944_n.jpg[/attachment]

After the call the variable is just empty, even when additionally text had been entered.

Hopefully this helps in fining a solution

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #3 by rtenny
Replied by rtenny on topic No images after server move
We have moved to a new server and NONE of the images are showing.
the permission of media/kunena/attchments is the same as the old server.
When I use a URL <website>media/kunena/attachments/23309/P1030764_2012-08-29.JPG
the image are displayed. But not in the post.

I checked the attachment table and filelocation has only the relative path.

Not sure what else to try or check. Any help would be appreciated.


I am still struggling with this and I have found a few more infos

in the file func/view.php (approx line 166) this function is called
KunenaParser::parseBBCode with the message text.
I echoed the text before and after this call and this is the place where it get lost. Before the call the text looks like this
[attachment=13904]24324_1150066330996_1807758129_278879_2849944_n.jpg[/attachment]


After the call the variable is just empty, even when additionally text had been entered.

Hopefully this helps in finding a solution
The following user(s) said Thank You: nancyfromafrica

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.079 seconds