×
Kunena 5.1.5 Released - Security Release (14 Oct 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.5 [K 5.1.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Question I Think its a Bug

More
7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #1 by ae4u78
I Think its a Bug was created by ae4u78
Hi I am a First time user of Kunena. Which I recently uploaded on my site. if I set the registered users only field in the security tab of the Forum Configuration to yes it Displays the following message "Please Log In
Only community members can participate in forum threads. You must register or log in to contribute." but when I try to log in from the Login form of Joomla I receive the following error "unable to connect"but if I set the field to no I can log in properly.here are the configuration setting when the fied is set to yes

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Enabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 60 seconds | Max execution memory: 72M | Max file upload: 10M

This message contains confidential information

Joomla default template details : castlelab | author: LineLab.org | version: 1.6.0 | creationdate: 2.3.2011

Kunena default template details : Blue Eagle (default) | author: Kunena Team | version: 1.6.4 | creationdate: 2011-05-07

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.4 | Build: 4832 | Version name: Kerkrade | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: System - Mootools Upgrade: Disabled | System - Mootools12: Disabled

Modules: None


Hope to find an early answer
even with the registered users only tab set to no I have found that I cannot use the standard login module I need to compulsary use the forums login module on the frontend which is heart breaking.
Last edit: 7 years 5 months ago by ae4u78. Reason: last two lines added which explain the reason

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #2 by xillibit
Replied by xillibit on topic I Think its a Bug
Hello,

Do you have a test account on your site maybe with admins right ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #3 by ae4u78
Replied by ae4u78 on topic I Think its a Bug
It has been temporary Solved the problem was that seo rewrite was turned on in Joomla. so the bug exists plus there is also a small problem if a user is put in 2 groups he cannot log out unless he uses the log out feature of Kunena.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • sozzled
  • Visitor
7 years 5 months ago #4 by sozzled
Replied by sozzled on topic I Think its a Bug
ae4u78 wrote:

... the problem was that seo rewrite was turned on in Joomla

Read Search Engine Optimisation (SEO) in the Wiki. There is no "bug" if you know how to configure Joomla properly.

ae4u78 wrote:

... there is also a small problem if a user is put in 2 groups ...

I don't quite understand about two "groups". What are these groups? Are we discussing Joomla, Kunena or something else?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.092 seconds