×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Question "Value's don't match" on login

More
9 years 7 months ago #1 by binaryorganic
I've got a fresh Kunena install and succesfully synced existing Joomla users into Kunena, but when I try to log in via the front end I get a red warning message that says "values don't match".

running joomla 1.5.21 and
Kunena 1.6.3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #2 by xillibit
Hello,

Are-you sure that this account is correct ? Do you have tried with an another account ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #3 by binaryorganic
Yes, the account is correct. None of my accounts are able to login, but if I login from a core Joomla login page with the same credentials and then navigate to the forum it shows me logged in fine. I am only getting this error on the Kunena login box. The error is a little AJAX tooltip box that is white with red text. It floats over top of the login button and disappears on click.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #4 by binaryorganic
The HTML that displays the error is pasted below. This appears just before the closing body tag after the login button is clicked:

<div class="validity-modal-msg" style="left: 533px; top: 350px;">Values don't match.</div>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #5 by sozzled
We may be able to help you faster if you can provide a more complete picture about your website. Do you think you might be able to do that for us, please?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #6 by binaryorganic
I've sorted it out. I was using the Helix template (from ThemeForest) and there is a JQuery validation library included for the Joomla registration component (Validity). This creates a bit of conflict with your forum for some reason or another (Validity's fault, to be sure). I don't really need excessive validation, so disabling it did the trick.

Thanks much for your time! You guys are invaluable, really.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.271 seconds