×
Blue Eagle 5 v1.6.2 has been Released for Kunena 5.2 (20 Jan 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.6.2 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Question login issue

More
10 years 4 days ago #1 by beyondthenet
login issue was created by beyondthenet
After the activation link has been clicked, a new user can login using the top Joomla login but not the Forum login. It gives the error "Your registration process is not yet complete! ...."

This seems to be the same issue on all browsers.

lineboring.org/
user: test2
pass: 86325

thank you!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 4 days ago #2 by GoremanX
Replied by GoremanX on topic Re: login issue
Your forum configuration report (from the Kunena backend) would be most helpful for diagnosing this. You make no mention of Joomla version, Kunena version, or anything else that might be relevant. Also, this is a very weird category to be asking your question.

THE place to discuss photography!
www.friendlyphotozone.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 day ago #3 by beyondthenet
Replied by beyondthenet on topic Re: login issue
Sorry, I'm new to Kunena forum and did know about the Config Settings. Here it is. Using Kunena 1.6.0.

Thank you

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Enabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 32M | Max file upload: 20M

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.0 | Build: 3620 | Version name: Spika | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Installed (Version : 1.2.3) | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Disabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 1 day ago #4 by sozzled
Replied by sozzled on topic Re: login issue
Please upgrade to K 1.6.3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 17 hours ago - 10 years 16 hours ago #5 by beyondthenet
Replied by beyondthenet on topic Re: login issue
I just updated to 1.6.3.

On this page I can login using the top Joomla login but not the Kunena login:

lineboring.org/forum/recent
user: test2
pass: 86325

I get this error message. No email comes, however. Thank you.

The profile page is not available for guests
Your registration process is not yet complete! Please check again your email for further instructions that have just been resent. If you don't find the email, check your spam-box. Make sure that your email account options are not set to immediately delete spam. If that was the case, just try logging in again to receive a new instructions email
Last edit: 10 years 16 hours ago by beyondthenet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 hours ago #6 by GoremanX
Replied by GoremanX on topic Re: login issue
in the Kunena configuration, on the Integration tab, try changing the login integration to "Joomla".

THE place to discuss photography!
www.friendlyphotozone.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #7 by beyondthenet
Replied by beyondthenet on topic Re: login issue
that worked!

thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.183 seconds