×
Kunena 5.2 RC3 Released (29 Nov 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the third public release candidate of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 RC3 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Question Joomla user registration problems

More
9 years 11 months ago - 9 years 11 months ago #1 by it0466
Hello, everyone!!! I have istalled kunena 1.6.1 and Joomla 1.5.22. This is my site: demo.kantos.gr and this is the report configuration settings file

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Disabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 96M | Max file upload: 12M

This message contains confidential information

Joomla default template details : gk_pulse | author: Robert Gavick - GavickPro | version: 1.0.0 | creationdate: 8/10/2009

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.1 | Build: 3858 | Version name: Timu | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Disabled or not installed | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Enabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed | My Kunena Forum Posts: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed


I describe the problem:
When a user click at forum and then click Δημιουργία Λογαριασμού (in Greek language)/Create account (in English language) he/she completes the fields. When someone completes the Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης(in Greek language)/Confirm password(in English language) field there is no match with the above field, which its name is Κωδικός Πρόσβασης (in Greek language)/Password(in English language). As a result, I do not have the opportunity to create a new account with kunena in my forum. The process stops at Επιβεβαίωση Κωδικού Πρόσβασης (in Greek)/Confirm Password(in English) field which it is red.How can I solve this problem? Thank you very much, for your support!!!
Last edit: 9 years 11 months ago by sozzled. Reason: Changed subject to reflect better the issues

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #2 by Mortti
Kunena registration link in the forum redirect you to your default registration page (Joomla! or some it's third party component registration page). I think your problem is now somewhere there, not in Kunena?

@moderators... change configuration report as a message from attachment...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #3 by it0466
My template has a Register(in English language)/Εγγραφή(in Greek language) link up-right corner. When this link is active, I have the problem which I referred before. When, this link is inactive, I do not have problem and I can create an account. Specifically, in my template configuration settings, there is a setting which has two choices: Register button: Enabled or Disabled. How can I preserve the Register(in English)/Εγγραφή(in Greek) link enabled and simultaneously to have opportunity to create an account from kunena?Excuse me for my inconvenience!!! Thank you very much for your support!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 11 months ago #4 by sozzled
This link - Εγγραφή - has nothing to do with Kunena. This link is defined as a Joomla menu item.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.175 seconds