×
Blue Eagle 1.5.2 Released (11 Dec 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena Blue Eagle 1.5.2 which is now available for download as a native Joomla extension for Kunena 5.1. This version addresses most of the issues that were discovered in K 1.5.1 and issues discovered during the development stages of K 1.5.2.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Question Links not working in Chrome browser

More
4 years 8 months ago #1 by redlo
I have the latest version of kunena 3 and since I put this version, NOT working some forums link. Oddly enough, if some work and some do not.
I have also noticed that some work, but only if you click at the end of that link. For example, a title composed of several words, only if I give the last word, the link works, if it does not work.

Really weird.

Look in Chrome this link > www.solojoomla.com/foro-joomla/temas-abiertos-respondidos

And not something that happens exactly. If you go back to the previous url and return to it, will be able to realize that one of the links, either, that does not work, refreshing the url, and it works. And others that if they worked, no longer work. It is random.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • sozzled
  • Visitor
4 years 8 months ago - 4 years 8 months ago #2 by sozzled
Replied by sozzled on topic Links not working in Chrome browser

redlo wrote: I have the latest version of kunena 3 ...

I am not sure what you mean. It would help if you watched the video https://vimeo.com/69818669 .
Last edit: 4 years 8 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #3 by redlo
You want I past here my configuration?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • sozzled
  • Visitor
4 years 8 months ago - 4 years 8 months ago #4 by sozzled
Replied by sozzled on topic Links not working in Chrome browser

redlo wrote: You want I past here my configuration?

Do you want our help? :dry:
Last edit: 4 years 8 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago - 4 years 8 months ago #5 by redlo

Kunena menu details:.......

Last edit: 4 years 8 months ago by redlo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • sozzled
  • Visitor
4 years 8 months ago #6 by sozzled
Replied by sozzled on topic Links not working in Chrome browser
I think there may be a caching problem. Do you have Joomla caching enabled or disabled?

You should completely uninstall the plugins JomSocial - My Kunena Forum Menu 2.0.3, JomSocial - My Kunena Forum Posts 2.0.3 and JomSocial - Kunena Groups 2.0.3. Those plugins do not work with K 3.0.5

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #7 by redlo
Yes, cache is activate and ok, I go to uninstall this plugins.

Thank you very much.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #8 by redlo
Uninstall plugins and the problem continue. :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • sozzled
  • Visitor
4 years 8 months ago - 4 years 8 months ago #9 by sozzled
Replied by sozzled on topic Links not working in Chrome browser

redlo wrote: Look in Chrome this link > www.solojoomla.com/foro-joomla/temas-abiertos-respondidos

I looked (with Google Chrome) but I did not see anything wrong. Is there something special on that page that you want me to look at?

redlo wrote: If you go back to the previous url and return to it, will be able to realize that one of the links, either, that does not work, refreshing the url, and it works.

If you "go back" to a previous page cached in your browser, you will get the cached version of that page. If something changes on your site as a result of visiting a page, you may need to refresh the page if you "go back" (or you need to turn off browser caching) in order to get the updated version of that page.
Last edit: 4 years 8 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.097 seconds