×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (Yesterday)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Solved Unrelated to Kunena: need help repairing my broken Joomla website

More
6 years 11 months ago - 6 years 11 months ago #1 by SchwartzE
Hi all,

last week, my website suddenly died without explanation. Here is the error we see on screen when trying to access the site - Table './teamtesl_tesla/rhyib_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `rhyib_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('5fda28aeb4c4ec1413a8f2591a92b559', 0, '1382427881')


I have emailed the host several times and they finally reply with the following information.

First take phpMyAdmin and then place that phpMyAdmin into apache document root. (ex : /var/www/html)
Then using your web browser access the phpMyAdmin interface and login using related Database credentials. Then issue the command “REPAIR TABLE tbl_name"
That's it. It will fix the issue.


Sadly, im no technical whizz and I am not able to fix this problem by myself. I did email back my host and asked if they could do it for me, as it seems like a very quick fix to someone with this knowledge, but they declined. (even though they have helped me before)

So im here searching for someone kind who is willing to access my Hosting services and fix this issue for me.

Cheers, Grant
www.teamtesla.net

ps - using joomla version 2.5 or 3.0 something I think
Last edit: 6 years 11 months ago by SchwartzE.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #2 by SchwartzE
site is fixed now, please remove thread. cheers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.097 seconds