×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Bug [CLOSED] Issues with Googlebot and Chrome

More
8 years 3 weeks ago - 8 years 2 weeks ago #1 by donkey12
I'm using Kunena 2.0.1 on a Joomla 1.5.26 site.
I've been having many issues with Google Webmaster and Chrome over the last weeks and I'm wondering if they're linked to Kunena.
- Google has detected 100's of error pages on the site
- Googlebot can't access the site
- Link in Kunena email notifications are not working with Google chrome
Example: beautyontrial.co.uk/forums/beauty-etc/pr...i-facial/?mesid=6736
- Links in Kunena Lastest module are not working with Google Chrome:
Example: beautyontrial.co.uk/forums/beauty-etc/ba...nce-facebook/unread/
Is anyone having the same kind of problems?
Last edit: 8 years 2 weeks ago by donkey12.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 weeks ago #2 by sozzled
No, no-one else has reported this before. Have you thought about upgrading to K 2.0.2?

How do you know "Googlebot" cannot access your website? What are these "100s" of error pages you have? Have you tried fixing any of these errors?
The following user(s) said Thank You: donkey12

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 weeks ago - 8 years 3 weeks ago #3 by donkey12
Hi sozzled,
Many thanks for the quick reply.

How do you know "Googlebot" cannot access your website?

I was notified by an email from Google Webmaster tools a few days ago. The site has been up and running for 2 years and it's the first time that this type of problem occurs.

What are these "100s" of error pages you have?

518 pages to be precised and they're mainly Kunena pages. This is a sudden and sharp increased in the number of errors.

Have you tried fixing any of these errors?

We're trying to narrow down the source of the problem hence my thread on this forum.
I'll update to the version 2.0.2 of Kunena tomorrow and monitor the changes.
Last edit: 8 years 3 weeks ago by donkey12.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 weeks ago #4 by sozzled
You have given us no details of these 518 errors; the fact that you have 518 errors could mean anything. If we have not received any specific details about these errors in the next couple of days then I think we will have to close this topic because there is no information that points to the source of the problem as something that we can help you with.
The following user(s) said Thank You: donkey12

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #5 by donkey12
Hi sozzled.
Please use the 2 links posted in this topic as examples of the errors mentioned.
I just don't know if this is caused by Kunena, Google Chrome or ArtioSEF.
It'd be nice to keep this thread open for a few days just in case of member can help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #6 by sozzled
How would you like me (or any one of the Kunena community) to verify the problem? :S

What do we have to do to verify the problem?
The following user(s) said Thank You: donkey12

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #7 by donkey12
Hi sozzled.
We note that Google Search has resumed displaying our homepage and menus:
www.google.co.uk/#hl=en&rlz=1C2TEUA_...biw=1366&bih=643
It was most likely to be an issue caused by the old Google Analytics tracking code blocking the Googlebot from indexing the website as mentioned in this link:
blog.jitbit.com/2012/08/fixing-googlebot...ccess-your-site.html
Many thanks for your kind assistance and prompt reply.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.095 seconds