×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Solved Users cannot see section I created

More
8 years 1 month ago - 8 years 1 month ago #1 by teddysu81
Dear Kunena,

I am missing something here, I have created sections and category, but registered users even guests cannot see any sections or categories I have created. It says:

There are no published categories in


And what is the difference between access control type: Community Builder vs [joomla.level]?

Please, need help..
Here is my site: www.asikk.com

Thanks,
Teddy
Last edit: 8 years 1 month ago by teddysu81.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago - 8 years 1 month ago #2 by sozzled
I visited your website. I see that you have many sections and categories. I do not understand what problem you wrote that you seemed to be having. Have you fixed your problem now?

For future reference, please read the Guide to posting questions when asking for support that appears on the Index page of this forum. Generally-speaking, if people do not provide the information that we need to understand your problem, problems like yours take much longer to respond to.

I have moved this topic from the K 2.0 Support category because there does not appear to be a support issue involved in this case.
Last edit: 8 years 1 month ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #3 by teddysu81
Thank you for your help. I think I sorted it out already before you visited. I did not configured the ACL correctly. But now its working good. And just had the time to update my issue.
Thanks for your quick response.
Teddy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #4 by sozzled
Thank you for letting us know that you resolved your problem. It may help other users to know what you did in the first place that caused the problem - a few helpful hints for the unknowing, people who may be tempted to be too adventurous and charge into the ACL permissions area of Joomla without thinking things through carefully.

Would you like to tell other people of your experience as a lesson for them not to make the same mistakes that you did? ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.095 seconds