×
Blue Eagle 5 v1.5.4 has been Released (13 Sep 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.5.4 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Question new message notify (bad link) error 404

More
8 years 1 month ago - 8 years 1 month ago #1 by polhallen
Hi folks! :-)

I've a problem with the new message notify. When an user reply the question, if other users are subscibed to this discussion, receive an email with notify of new message.

That link is bad link so:

oggetto messaggio : futuro....
> Categoria : Pensieri
> Inviato da : Raimondoray
>
> URL :
> 87.23.124.246/amici/amici/index.php/forum/pensieri/5-futuro/12


the problem of this link is "amici" 2 times, correct link is:

87.23.124.246/amici/index.php/forum/pensieri/5-futuro/12

how I resolve? thanks!

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 50M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : beez5 | author: Angie Radtke | version: 2.5.0 | creationdate: 21 May 2010

Kunena default template details : Blue Eagle 2.0 | author: Kunena Team | version: 2.0.1 | creationdate: 2012-07-07

Kunena version detailed: Kunena 2.0.1 | 2012-07-07 [ Balozi ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: Content - Kunena Discuss 2.0.1

Modules: Kunena Latest 2.0.1 | Kunena Stats 2.0.1 | Kunena Search 2.0.1

Last edit: 8 years 1 month ago by polhallen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #2 by polhallen
Any news for my problem?

thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago - 8 years 1 month ago #3 by sozzled
I suggest that you read Search Engine Optimisation (SEO) in the Wiki. I hope this helps.

Your Kunena menu has two conflicting menu items that both have the alias "Forum" (one in mainmenu and one in topmenu); remove or rename the second one (in topmenu).
Last edit: 8 years 1 month ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #4 by polhallen
Hello and thanks for your reply :-)

I read whole wiki and other docs but I don't understand how resolve this problem.

url sef is active

rewrite url sef is NOT active

Suffix URL NOT active

Alias Unicode NOT active

can you explain me, please?

thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #5 by sozzled

polhallen wrote: I read whole wiki and other docs but I don't understand how resolve this problem.

Did you actually try to follow our suggestions? You have a menu conflict and you also could benefit by implementing Joomla SEO. HTTP 404 errors are usually caused by SEO routing. Fix the routing issues and you won't have any HTTP 404 errors.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #6 by polhallen
mhmh... I read your wiki but I don't understand how resolve the problem :-(

this problem is only with kunena notify email, other way of forum are ok.

How fix routing issue?

remember: link problem is "amici" 2 times:

> 87.23.124.246/amici/amici/index.php/forum/pensieri/5-futuro/12

this is correct: 87.23.124.246/amici/index.php/forum/pensieri/5-futuro/12

thanks for your time!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #7 by sozzled
You have a Joomla routing issue. I suggest you ask your question in the Joomla help forum ( forum.joomla.org )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #8 by polhallen
I also wrote to joomla forum but I did not have replies :-(

Can you help me please?

Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #9 by sozzled
Please be patient and wait for reply from Joomla forum. If the problem is urgent and you require help from someone who has experience in setting up Joomla menu items, please indicate if you wish to pay someone to look at your problem for you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #10 by TKtemp
@polhallen

you have joomla installed in subfolder. Probably this problem will be solved in next version of Kunena.
github.com/Kunena/Kunena-2.0/issues/970
The following user(s) said Thank You: polhallen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.113 seconds