×
Kunena 5.1.5 Released - Security Release (14 Oct 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.5 [K 5.1.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Question Invalid external link from pictures in post.

More
6 years 3 months ago - 6 years 3 months ago #1 by grigorios
Hi! B)

I found a problem with the IMG tag and the URL in my Kunena 2.0.1.

Code looks as follows:
[center][url=https://www1.zippyshare.com/v/96282658/file.html][img]https://www.eh-nation.pl/images/button_download.jpg[/img][/url][/center]

Code before upgrading to Kunena 2.0.1 display the image "button_download.jpg" which was a link to the page zippyshare.
After upgrading to Kunena 2.0.1 does not lead to a link but the image.
Home to a malfunctioning BBcode: www.eh-nation.pl/forum/4-electro-electro...et-nexboy-remix.html

Any ideas? :unsure:
Last edit: 6 years 3 months ago by grigorios.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • sozzled
  • Visitor
6 years 3 months ago - 6 years 3 months ago #2 by sozzled
Replied by sozzled on topic Invalid external link from pictures in post.
G'day, grigorios, and welcome to Kunena.

I have moved your question from the K 2.0 Support category because:

(1) We do not have your configuration report;
(2) We cannot access your forum to see the problem; and
(3) We are not responsible for access problems that you may be having with "zippyshare" (whatever that is)

Perhaps someone else in the community may be able to help you with "zippyshare"?
Last edit: 6 years 3 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #3 by grigorios
Sorry, yesterday in Poland was already late hour and I forgot to turn on the forum :)
You can now see my forum.
To be sure, ruled out "zippyshare" and changed the code link to home page of my site. Also included is the problem.

Code looks like this:
[url=https://www.eh-nation.pl/][img]https://www.eh-nation.pl/images/button_download.jpg[/img][/url]

Link to post:
www.eh-nation.pl/forum/63-forumowe-nowin...adomosc-testowa.html

The image should lead to www.eh-nation.pl/
But it leads to www.eh-nation.pl/images/button_download.jpg

Sorry for my broken English :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.081 seconds