×
Kunena 5.1.15 Released (27 Oct 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.15 [K 5.1.15] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Question Template Has Disappeared [SOLVED]

More
9 years 7 months ago - 9 years 7 months ago #1 by FunkyMum
My site isn't really in action yet and needs further work, so I don't visit it that often at the moment.
I just accessed it and my template has gone! No-one else has access and it was fine last time I was there.
Please can anyone suggest what has happened!

tickerscriptcentral.com/tickerscript/index.php/support-forum2
Last edit: 9 years 7 months ago by FunkyMum.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #2 by @quila
Hi,

what is your kunena configuration for "Use Joomla Style?" in Frontend area??

It should be "No"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #3 by FunkyMum
Thanks for your reply, it is set to no.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #4 by @quila
Ok, and if you disable SEF/SEO and clean all cache, the problem persist?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #5 by FunkyMum
Sorry, where do I find that?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #6 by sozzled

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #7 by FunkyMum
Hi, thanks.
I did that and its still the same.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #8 by sozzled
What SEO settings are you using? Are you using some 3rd-party SEF component?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago - 9 years 7 months ago #9 by Matias
None of the files work, your base url is wrong:

NetworkError: 404 Component not found - http ://tickerscriptcentral.com/tickerscript/index.php/templates/system/css/system.css

Path should be: http ://tickerscriptcentral.com/tickerscript/templates/system/css/system.css

It looks like your Joomla settings are wrong..
Last edit: 9 years 7 months ago by Matias.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 7 months ago - 9 years 7 months ago #10 by FunkyMum
sozzled - no I'm not using anything.

Matias - thanks, how do I change that? Or rather where. Sorry I'm really new to Joomla and Kunena. Am more used to phpbb and vBulletin.

I don't understand how everything has been working perfectly and then suddenly gone wrong?
Last edit: 9 years 7 months ago by FunkyMum.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.091 seconds