×
K5.1.1 is released (10 Jun 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.1 [K 5.1.1].
Please read the blog post for information:

× This is not a support forum for sh404SEF or its related products. For sh404SEF support you should visit sh404SEF .

The information given in this category is intended to guide users who want to use sh404SEF with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of sh404SEF.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question Broken images

More
2 years 2 months ago - 2 years 2 months ago #1 by playak
Broken images was created by playak
I installed sh404sef and wrote my own little Kunena plugin for it. All works fine, except all my images and attachments are broken now, since they all link to 'media/...' instead of '/media/...'.

This is clearly a problem of Kunena, as it would happen with any SEF component. Did anybody find a solution for this that doesn't require hacking the Kunena core?

Cheers,
Jeroen
Last edit: 2 years 2 months ago by playak.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.074 seconds