×
K5.1.1 is released (10 Jun 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.1 [K 5.1.1].
Please read the blog post for information:

× This is not a support forum for sh404SEF or its related products. For sh404SEF support you should visit sh404SEF .

The information given in this category is intended to guide users who want to use sh404SEF with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of sh404SEF.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question menu link defaults to /

More
3 years 9 months ago #1 by coldclimber
The menu link to the forum has defaulted to / after i upgraded to the new version I am using joomla 2.5 and sh404 latest version, all worked fine before the upgrade now i can not have sh404 urls for kunena as no menu item link to the forum works, when i turn off sh404 its fine

I have disabled seo in the config of the forum and enabled it but that makes no difference anyone else having issues of has a solution. thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #2 by 810
Replied by 810 on topic menu link defaults to /
Go to sh404sef url manager, then search for forum.

You will see forum/ click on it, and remove the /. Then save it.

Regards 810

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.094 seconds