×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (Yesterday)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is not a support forum for sh404SEF or its related products. For sh404SEF support you should visit sh404SEF .

The information given in this category is intended to guide users who want to use sh404SEF with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of sh404SEF.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved Site content disappears when Kunena 3.0.1 main menu item published

More
7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #1 by TechnoWolf
I've never had this problem in Joomla 2.5, but after installing Kunena 3.0.1 and setting up some categories/forums, and publishing a "forum" main menu item for Kunena home page with main item being forum index, it "crashes" the site in the sense that all content disappears from the site, except for the background image.
Last edit: 7 years 1 month ago by TechnoWolf. Reason: remove screenshots for privacy/security

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #2 by Jiminimonka
Please post your Kunena Configuration Report.

Please read the FAQ.
Only one question per topic.
Search before you ask a question.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #3 by TechnoWolf
It ended up being sh404sef. I had to set it to use the Joomla handler for Kunena.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.088 seconds