×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is not a support forum for Community Builder or its related products. For Community Builder support you should visit Joomlapolis .

The information given in this category is intended to guide users who want to use Community Builder with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of Community Builder.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved RESOLVED CB 1.9 + J! 1.5.26: Table 'jos_extensions' doesn't exist

More
7 years 9 months ago - 7 years 1 month ago #1 by lmiksch
I have been running both CB and Kunena on my Joomla (1.526) site for without problems for about 3 years

I have upgraded to CB 1.9 and have just upgraded to Kunena 2.03

When users are logged into my site they can hit the Forum (Kunena Page)

When guests try to hit the same page - they receive a 500 error that includes the following statement:

500 - JDatabaseMySQL::query: 1146 - Table 'mysite_qosJoomla.jos_extensions' doesn't exist SQL=SELECT params from jos_extensions WHERE element='mod_cblogin' AND type='module' LIMIT 0, 1

I have looked through my backups and I cannot find an instance of ever having a table called 'jos_extensions'

Any clues for resolving this will be appreciated.
Last edit: 7 years 1 month ago by Jiminimonka.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #2 by ProZak
I have the same problem. Anyone knows the solution?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #3 by JLW
Just upgraded from Kunena 1.5.7 to 2.0.4 AND to CB 1.9 and am having the same problem.

BTW, why does title say "resolved". Is there a pointer to the resolution?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #4 by sozzled
I do not know why this topic has been marked with a "tick". Perhaps the original posted found a solution and decided to mark the topic as solved.

To ProZak and JLW who are having the " same problems ". I assume that you are both running J! 1.5.26, too?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.106 seconds