×
K5.1.1 is released (10 Jun 2018)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.1 [K 5.1.1].
Please read the blog post for information:

× This is not a support forum for JomSocial or its related products. For JomSocial support you should visit JomSocial .

The information given in this category is intended to guide users who want to use JomSocial with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of JomSocial.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved Wrong URL in Profile / Kunena

More
2 years 8 months ago #1 by Nilsens
Hi, we have a Problem with the Kunena Links in the userprofiles...
All kunena links i the userprofiles are wrong (404).

Here you can see an example:
www.heimkinoverein.de/mein-profil/1325-robisan#joms-app--3797

I´ve you click on kunena you see the last postings. but all links are wrong.

wrong Link:
www.heimkinoverein.de/component/kunena/?...tid=4&id=40161#40161

right Link:
www.heimkinoverein.de/forum/4-heimkinoba...ebar?start=256#40161

What can we do to fix this.

Thanks!

greetings,
Nils
The following user(s) said Thank You: xristo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #2 by 810
Replied by 810 on topic Wrong URL in Profile / Kunena
try to enable joomla sef, and kunena sef.

Also rename htaccess.txt to .htaccess on the root of your ftp.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #3 by Nilsens
Hi,

all these setting are allready set.



The Site runs a few weeks with joomla SEO ON.

Any other idear?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #4 by 810
Replied by 810 on topic Wrong URL in Profile / Kunena
please add here the kunena report

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #5 by Nilsens
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 8M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : theme1779 | author: Template-Help.com | version: 2.0.3 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 4.0.6 | creationdate: 2015-09-28

Kunena version detailed: Kunena 4.0.6 | 2015-09-28 [ Pielungo ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: Jomsocial 4.0.9

Third-party SEF components: None

Plugins: Search - Kunena Search 3.1.1 | Content - Kunena Discuss 3.1.1

Modules: Kunena Latest 3.1.1.1 | Kunena Stats 3.1.1 | Kunena Login 3.1.1 | Kunena Search 3.1.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 7 months ago - 2 years 7 months ago #6 by xristo
I'm having the same problem, running multiple sites with different versions, problem exists on all of them.

joomla 3.3.4 through joomla 3.4.5
JomSocial v4.08 through v4.1.2
Kunena 3.08

https://www.jomsocial.com/forum/modules-plugins-and-applications/30263-mykunenaposts-plugin-v4-1-2-july-2015-ijoomla
Last edit: 2 years 7 months ago by xristo. Reason: Cause of problem is iJoomla aka JomSocial, not Kunena

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #7 by Nilsens
Today i solved the problem.

I have made a update to JomSocial 4.1.2. Know everythink works fine...
The following user(s) said Thank You: xristo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #8 by xristo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #9 by bluewatersailingweb
I downloaded the patch from the URL in the post above and installed it into the proper directory. But, no love.

I created a new post, went to my profile, clicked on the My Forum Posts section header and then clicked on the link that was generated. It still took me to a 404 page.

The link generated was:
https://xxx.xxx.xxx.xxx/~bluewa66/index.php/component/kunena/adventure-club/11#11

The link should have been:
https://xxx.xxx.xxx.xxx/~bluewa66/index.php/forum/adventure-club/7-testing-url-s-of-forum-2/11

Here is my Report Configuration info:

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 512M | Max file upload: 128M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Joomla default template details : rt_callisto | author: RocketTheme, LLC | version: 1.3.1 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Crypsis | author: Kunena Team | version: 4.0.3 | creationdate: 2015-06-29

Kunena version detailed: Kunena 4.0.3 | 2015-06-29 [ Possagno ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Third-party components: Jomsocial 4.1.2

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: Kunena Latest 3.1.1.1 | Kunena Search 3.1.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #10 by xristo
same here, my apologies. I believe it fixed the malformed URL contained in the JomSocial activity stream, but not from the tab where I have plug-in assigned.

I've posted a response on the JomSocial support thread with details, so hopefully within 48 hours we'll have updated patch.

Sorry for the premature "it's fixed" post, but at least we're heading in right direction.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.199 seconds