×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is not a support forum for JomSocial or its related products. For JomSocial support you should visit JomSocial .

The information given in this category is intended to guide users who want to use JomSocial with Kunena and, mostly, was written by Kunena users. The information here is not necessarily accurate, up-to-date nor is it intended to replace the support given by the developers of JomSocial.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question new comment posting issue

More
6 years 1 month ago #1 by jsigur
When I post a new comment in the forums as a registered user I get the error which I have in the attachment.Also, there seems to be a conflict being logged in in Kununa whether thru Joomla,Joomla social , or Kununa, then going to the jom social home page where I just get a white screen-not sure if it is all related-.It works fine if I log out of Kunena and then go there to the jom social home page , I had the posting issue and visa versa-Now when I get the error notice if I go back into the forums the comment did post.Using the latest versions of both joomla and kunena as well as Jom social-thanks PS, I have K-2 user profile disabled


Also, here is my cfg

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 660 seconds | Max execution memory: 512M | Max file upload: 360M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : protostar | author: Kyle Ledbetter | version: 1.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 3.0.6 | creationdate: 2014-07-28

Kunena version detailed: Kunena 3.0.6 | 2014-07-28 [ Tala ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: Jomsocial 3.2.1.3

Third-party SEF components: None

Plugins: Content - Kunena Discuss 3.0.1 | JomSocial - My Kunena Forum Menu 2.0.3 | JomSocial - My Kunena Forum Posts 2.0.3 | JomSocial - Kunena Groups 2.0.3

Modules: None

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #2 by 810

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.312 seconds