×
Kunena 5.2.4 and Blue eagle 1.6.4 released (04 Apr 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.4 [K 5.2.4] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.4

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with, this template isn't designed to works with Bootstrap 3 and Bootstrap 4.

Solved Install Greek Language, but after refreshing it returns to english

More
7 years 4 months ago #1 by tania
Hello to all!
I Installed Greek Language, but after refreshing it returns to English!

I cant see anything wrong.. Please hep!

I have Kunena version 3.0.3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #2 by xillibit
Hello,

Do-you have installed the Kunena Language Package ? It doesn't work in backend or frontend or in both parts ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: tania

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #3 by tania
Hello and thank you very much for your answer!

Yes, i installed Kunena language pack but only the 'com_kunena_el-GR_v3.0.4' zip file.

As Admin i use English, i only need it in Frontend in greek.. I saw that the forum was made in greek, but after i refreshed again it went to English.. Or with an other browser.. the same in english :-(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #4 by xillibit
If you have a mistake in the language file, Joomla! doesn't load it so you have only english loaded

So, you can check which language file are loaded by going into Joomla! configuration panel -> open the tab System and enable debug language, then go into Kunena in frontend and check in bottom of the page which files are loaded

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: tania

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5 by tania
Thank you very much for that!!
Now i see that only english is loaded. But how is it happen? I see that i have installed the greek language.. correct

Please see attached file
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #6 by xillibit
Do-you have set the greek for default language for frontend ?

Do-you have something in "Parsing errors in language files" ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: tania

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #7 by tania
Please see attached the file i send you..
When i go to Language Manager/Installed - Administrator The greek language plays corecct

But at the Language Manager/Installed - Site ... not

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #8 by xillibit
I have looked to your site and greek is correctly loaded and displayed on your Forum

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: tania

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #9 by tania
Only the 2 topics that i wrote are in greek. The Menu, Who Is Online, Kunena Forum Statistics and everything is in English.

Please see attached

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #10 by tania
Any ideas why it happened?

Please help me i have dead line in my work :-(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.577 seconds