×
Kunena 5.1.5 Released - Security Release (Yesterday)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.5 [K 5.1.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

× Topics must relate to a currently supported version of Kunena. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Question Joomla “Forum” Menu Item doesn't show the “active” state css like other menus

More
9 months 1 week ago - 9 months 1 week ago #1 by Chacapamac
I just upgrade my Kunena forum to 5.0.13 (Meerkat) on a Joomla 3.8.3 site (in construction on my local Mamp server)

The first thing I remark, is that my “Forum” Joomla Menu Item doesn't show the “active” state css like other menus when selected.




I even recreate the “Forum” Menu item after upgrade, to be sure that the link is proper.

Not sure if it was like that before upgrade?? — Anyway this is important, as the principal menu links need to behave exactly the same, for any page to permit an uniform UX for the users —

Sadly, It’s simple, If I can’t repair that, I can’t use Kunena.
I sell and design web sites, a discrepancy like that on a main menu cannot be accepted on a professional web site.

Hopefully that can be fixed?
Attachments:
Last edit: 9 months 1 week ago by Chacapamac.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 6 days ago #2 by 9themestore
Hi,
I think, you should upload the dev site to a folder on server and paste link here. We will help you check and solve this problem.

- Please provide your site url if it has been lived.
- Please share tip if it worked fine with you.
- Don't be shy about using the "Thanks" button below if you found my comment helpful :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 6 days ago #3 by 810
its a old issue, since they removed it from J1.6. but now i have fixed it, and will be in Kunena 5.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 months 6 days ago - 9 months 6 days ago #4 by Chacapamac
Last edit: 9 months 6 days ago by Chacapamac.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.251 seconds