- Thank you received: 0
Kunena 7.0.4 Released
The Kunena team has announce the arrival of Kunena 7.0.4 [K 7.0.4] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 5.4.x/6.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 / K 6.4 and issues discovered during the last development stages of K 7.0
Question FireBoard'dan Kunena'ya geçtim ama yazılanlar görünmüyor [Çözüldü]
17 years 2 months ago - 17 years 2 months ago #5006
by Hudai
FireBoard'dan Kunena'ya geçtim. Herşey gayet normal, bölümler, katagörüler ve konu başlıkları görünüyor ama yazılan metin bir türlü görünmüyor.
Düzenleyi tıklayınca düzenleme ekranında yaılanlar çıkıyır ama kaydet diyince yine görünmüyor.
Düzenleyi tıklayınca düzenleme ekranında yaılanlar çıkıyır ama kaydet diyince yine görünmüyor.
Last edit: 17 years 2 months ago by ugur.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
17 years 2 months ago - 17 years 2 months ago #5337
by Hudai
Replied by Hudai on topic Re:FireBoard'dan Kunena'ya geçtim ama yazılanlar görünmüyor.
Forum araçlarınden PDF'yi seçince veya düzenleyi tıklatınca mesaja yazılanlar görünüyor ama onun dışında hiçbirşey görünmüyor.
Sadece Forum Kodu kullanılırsa, [.code][/code],[.quote][/quote],[.b][/b] gibi bunların arasındakiler görünüyor ama diğerleri görünmüyor.
Çözümünü bilen var mı?
Sadece Forum Kodu kullanılırsa, [.code][/code],[.quote][/quote],[.b][/b] gibi bunların arasındakiler görünüyor ama diğerleri görünmüyor.
Çözümünü bilen var mı?
Last edit: 17 years 2 months ago by Hudai.
17 years 2 months ago #5360
by Enes
Replied by Enes on topic Re:FireBoard'dan Kunena'ya geçtim ama yazılanlar görünmüyor.
eski forumdan kalanlar mı yoksa yeni yazılan mesajlarda mı bu sorun var? yoksa ikisinde de mi?
17 years 2 months ago #5967
by Hudai
Replied by Hudai on topic Re:FireBoard'dan Kunena'ya geçtim ama yazılanlar görünmüyor.
Eski forumdan kalanlar görünmüyor.
Yeni yazılanlar çıkıyor.
kurulurken aşağıdaki gibi bir hata çıkmıştı. Kaldırıp yeniden yükledim.
Yeni yazılanlar çıkıyor.
kurulurken aşağıdaki gibi bir hata çıkmıştı. Kaldırıp yeniden yükledim.
Code:
DB function failed with error number 1146
DB function failed with error number 1146
Table 'veri_joomla.jos_fb_config' doesn't exist SQL=UPDATE `jos_fb_config` SET `latestcategory`=''
SQL =
UPDATE `jos_fb_config` SET `latestcategory`=''
UPDATE `jos_fb_config` SET `latestcategory`=''
17 years 2 months ago - 17 years 2 months ago #6220
by Hudai
Problemin nedenini öğrendim ama çözümü bulamadım.
Metin içerisinde Türkçe karakter var ise mesajlar görünmüyor. Türkçe olmayan mesajlar görünüyor.
ingilizcesi iyi olan bir arkadaş zahmet olmazsa benim problemimi üreticilere veya forumun diğer bölümlerinde sorabilir mi?
Ben bu problemi burada çözemezsem başka yerde hiç çözemem.
Metin içerisinde Türkçe karakter var ise mesajlar görünmüyor. Türkçe olmayan mesajlar görünüyor.
ingilizcesi iyi olan bir arkadaş zahmet olmazsa benim problemimi üreticilere veya forumun diğer bölümlerinde sorabilir mi?
Ben bu problemi burada çözemezsem başka yerde hiç çözemem.
Last edit: 17 years 2 months ago by Hudai.
17 years 2 months ago #6346
by turgayo
Replied by turgayo on topic Re:FireBoard'dan Kunena'ya geçtim ama yazılanlar görünmüyor.
aynı sorun bende de var. çözebilen varmıdır.
Time to create page: 0.246 seconds