×
Kunena 5.2.4 and Blue eagle 1.6.4 released (04 Apr 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.4 [K 5.2.4] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.4

REQUIREMENTS
Blue Eagle 1.6.x requires Kunena 5.2.x to work with, this template isn't designed to works with Bootstrap 3 and Bootstrap 4.

Important Avatars remplacé par icone image indisponible

More
5 years 6 months ago #1 by LyMo
Bonjour tout le monde !

Aujourd'hui j'ai restauré mon site avec akkeba backup et le avatars ne s'affichent plus sur le forum.
ça affiche l'icone des image absente.

Pouvez vous me renseigner ?

Les avatars sont bien dans le dossier web/media/kunena/avatars.

Cordialement,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #2 by xillibit
Bonjour et bienvenue,

en faisant un clic droit sur un avatar qui ne s'affiche pas sur un message, copie le lien et dans un nouvel onglet de firefox essaie d'ouvrir

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
The following user(s) said Thank You: LyMo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago - 5 years 6 months ago #3 by LyMo
Bonsoir,

Voici ce que j'ai quand j'inspecte l'élément :

<img class="kavatar" alt="Portrait de " src="mon-site.com/media/kunena/avatars/resize...ue_eagle/nophoto.jpg">

Avec ie ou mozilla c'est le même résultat.
Last edit: 5 years 6 months ago by LyMo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #4 by xillibit
Quand tu regarde dans le profil utilisateur, il y a toujours un avatar personnalisé sélectionné ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #5 by LyMo
non

Même quand je sélectionne un nouvel avatar.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #6 by xillibit
Peux-tu regarder dans la table #__kunena_users si dans la colonne avatar il y a bien le nom de l'avatar personnalisé pour ceux qui sont censés avoir un avatar personnalisé ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #7 by LyMo
Bonjour,

Dans la base, pour exemple j'ai id = 365 et avatars = users/avatar365.jpg

Impossible d’accéder à l'image en entrant l'url directe, je pense que le pb vient de la.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #8 by xillibit
Bonjour,

Peux-tu m'indiquer le chemin que tu as essayé d'accéder en entrant l'URL ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #9 by LyMo
Erreur de ma part en fait ça marche correctement.

Je suis sur kunena 4.0.6 et joomla 2.5.28.

j'héberge le site directement sur mon nas perso.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.100 seconds