×
Kunena 5.2 RC3 Released (29 Nov 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the third public release candidate of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 RC3 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Themen, die in diesen Bereich verschoben wurden, gelten allgemein als beendet. Falls es dazu noch zusätzliche Fragen gibt, können diese gestellt werden.
Aber diese alten Themen sollten auf keinen Fall wieder auferstehen, um neue Probleme zu erörtern. Eröffnet dazu bitte ein eigenes neues Thema.

Question [gelöst] Wartende Beiträge können nicht gelöscht werden

More
10 years 5 months ago - 10 years 5 months ago #1 by Caot
Hi an alle

So Folgendes Problem hab ich:

In einem moderierten Forum kann ich wartende Beiträge zwar freischalten aber löschen kann ich dort nicht. Wenn ich die Beiträge freigeschaltet habe kann ich erst löschen. Ich denke das ist nicht so gedacht.

Kunena Version 1.5.11
Last edit: 10 years 5 months ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago - 10 years 5 months ago #2 by rich
Herzlich willkommen im Forum Caot!

Ja, du hast recht, es ist nicht so gedacht. Navigiere nach
/administrator/components/com_kunena/language
öffne die "kunena.german.php" und suche nach folgendem Code (Zeile 1669)
DEFINE('_MOD_DELETE', 'Löschen');
und ändere diesen zu
DEFINE('_MOD_DELETE', 'Delete');

Aus irgendeinem Grund will er den Umlaut nicht anerkennen. Anstatt "Delete" kannst du auch ein anderes Wort verwenden.
Danach müsste es funktionieren.

Gruß, rich
Last edit: 10 years 5 months ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 5 months ago #3 by Caot
Hi rich,

Vielen Dank der Tipp war goldrichtig :)

Klappt hervorragend

Gruß


Caot

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.079 seconds