Advanced Search

Search Results (Searched for: registration problems)

14 Dec 2013 03:26

Problems with the registration (the password won't be memorised)

Category: Miscellaneous, off-topic and general Joomla

Hi mirj,

Joomla handles all registration for Kunena, so your problem is related to your Joomla installation and not about your Kunena setup. As you have not provided any specific information is makes it hard to assist you with this matter.

It would help if you posted which version of Kunena you are using, and which version of Joomla.

Please take a look at this message User Registration & Login Issues .
11 Dec 2013 15:16

Problems with the registration (the password won't be memorised)

Category: Miscellaneous, off-topic and general Joomla

Hey there,
today we personalized the kunena forum.
Afterwards we try to register a member - but it doesn't work. It seems that the password won't be memorised of the system. The user gets the activating e-mail as usual and confirms the hyperlink. If he key in the password (he has chosen), there is the message that the password must be wrong, or that there isn't a user account.
We also tried to change the password in the backend - with changing the passwort, the user can be registered. But that can't be the solution.

We hope, that you can help us !!

Thank you.
23 Dec 2012 12:26

Registration layout problems

Category: Miscellaneous, off-topic and general Joomla

Thank you all for your help, this problem was nothing to do with Kunena, and has now been solved.
23 Dec 2012 04:26
Replied by Josh on topic Registration layout problems

Registration layout problems

Category: Miscellaneous, off-topic and general Joomla

Looks like this problem is solved. :) You should mark it as solved. It seems to have nothing to do with Kunena.
10 Dec 2012 07:48

Registration layout problems

Category: Miscellaneous, off-topic and general Joomla

Can anybody tell me how to correct the layout on the attached picture, or go to the link? The Logo should be centred and the text boxes should be narrower and not so wide as to go outside of my main box. Can anybody help please? I am new to Kunena.

cyprussaleroomscom.fatcow.com/abcojoomla...s/?view=registration

Attachment Kunena.jpg not found

13 Dec 2010 03:29

Joomla user registration problems

Category: Miscellaneous, off-topic and general Joomla

This link - Εγγραφή - has nothing to do with Kunena. This link is defined as a Joomla menu item.
12 Dec 2010 17:17 - 13 Dec 2010 03:24

Joomla user registration problems

Category: Miscellaneous, off-topic and general Joomla

Hello, everyone!!! I have istalled kunena 1.6.1 and Joomla 1.5.22. This is my site: demo.kantos.gr and this is the report configuration settings file

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Disabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 96M | Max file upload: 12M

This message contains confidential information

Joomla default template details : gk_pulse | author: Robert Gavick - GavickPro | version: 1.0.0 | creationdate: 8/10/2009

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.1 | Build: 3858 | Version name: Timu | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: AlphaUserPoints: Disabled or not installed | CommunityBuilder: Disabled or not installed | Jomsocial: Disabled or not installed | UddeIm: Disabled or not installed

Plugins: System - Mootools12: Disabled | System - Mootools Upgrade: Enabled | JFirePHP: Disabled or not installed | Kunena Discuss: Disabled or not installed | Kunena Search: Disabled or not installed | My Kunena Forum Menu: Disabled or not installed | My Kunena Forum Posts: Disabled or not installed

Modules: Kunena Latest: Disabled or not installed | Kunena Stats: Disabled or not installed | Kunena Login: Disabled or not installed


I describe the problem:
When a user click at forum and then click Δημιουργία Λογαριασμού (in Greek language)/Create account (in English language) he/she completes the fields. When someone completes the Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης(in Greek language)/Confirm password(in English language) field there is no match with the above field, which its name is Κωδικός Πρόσβασης (in Greek language)/Password(in English language). As a result, I do not have the opportunity to create a new account with kunena in my forum. The process stops at Επιβεβαίωση Κωδικού Πρόσβασης (in Greek)/Confirm Password(in English) field which it is red.How can I solve this problem? Thank you very much, for your support!!!
21 Apr 2010 01:56 - 21 Apr 2010 01:57

[Topic closed by moderator - not Kunena problem] Problems with user registration confirmation email

Category: K 1.5 Common Questions Archive

I have a few suggestions to make:
  1. In future, when posting questions to this website (particularly when you post them to the Support category): K 1.5.x Support: Please read this first. This will save you time and it will save us time.
  2. Kunena is not responsible for user registration, pure and simple. User registration is a Joomla function that may, or may not, be assisted by other components such as JomSocial or Community Builder or others; you do not need these other components to run Kunena but Kunena makes it possible to utilise these other components. In short user registration - and whatever text is involved in the confirmation email sent to users - is not are not a Kunena issue.
  3. If you are using the standard Joomla user registration procedure, contact help.joomla.org about your issue. If you are using some other user registration procedure, contact the developer of that software. Kunena does not have a user registration procedure.
  4. Support for Kunena is limited to the latest stable release. Please upgrade from K 1.5.9.
20 Apr 2010 16:21 - 21 Apr 2010 01:46

[Topic closed by moderator - not Kunena problem] Problems with user registration confirmation email

Category: K 1.5 Common Questions Archive

Hello,

I have a brand new installation of Joomla (1.5.15) + Kunena 1.5.09

Everything is working fine except for the messy characters (in the accentuated words) that are send to user upon registration (confirmation registration Email) and the Emails send to user when someone answer to a message posted in a forum message that he has subscribed to.

This problem is restricted to email messages. It does not show in the articles or anywhere else in the whole installation.

Any clues???

Here some information about my installation.

PHP Built on: Linux gator366.hostgator.com 2.6.33.1 #6
Database Version: 5.1.30
Database Collation: utf8_unicode_ci
PHP Version: 5.2.13
Web Server: Apache/2.2.15 (Unix) mod_ssl/2.2.15 OpenSSL/0.9.8m DAV/2
Joomla! Version: Joomla! 1.5.15 Stable
16 Apr 2010 02:17
Replied by @quila on topic User registration problems!

User registration problems!

Category: K 1.5 Common Questions Archive

Hi,

1. Registration is not related to Kunena, this is a Joomla problem, try al forum di Joomla.

2. Yes, this problem is related to your first problem, Kunena list only users with one or more access to forum.
15 Apr 2010 22:52

User registration problems!

Category: K 1.5 Common Questions Archive

Hello, and thanks for the awesome forum. It works beautifully, but I cant seem to figure out 2 things:

1. Occasionally, users complain of never receiving registration emails, and they are essentially locked out of the forum. We have even tried whitelisting the domain name, and still they never receive the email, and eventually give up trying to register.

2. On the admin backend, it says we have 26 registered users, but the list only displays 6. Are the rest users who are experiencing the 1st problem i mentioned?

Any help would be great. thanks in advance!
19 May 2009 05:46
Replied by DavidGalvez on topic Registration Problems

Registration Problems

Category: K 1.0 Support Archive

Hello asecondwill -

I have the very same problem. I already spend several days trying to resolve this problem with redirection after login. People in the Joomla Discussion Forum are in denial or are not able to understand the problem... go figure.

The funky part is this: you can change the settings of the Login Form of the main Joomla Login Module (mod_login) to redirect to the Kunena Forum after logging into the site (and it actually works) BUT that implies that your users will need to login and register using the Joomla Login Form NOT the Login/Register link in the Kunena forum.

Please let me know if you fine a another way to fix this

David
18 May 2009 15:57
Replied by grumblemarc on topic Registration Problems

Registration Problems

Category: K 1.0 Support Archive

Nothing. That is a Joomla issue. It is the Joomla Registration and the Joomla Login system.
Displaying 1 - 15 out of 16 results.
Time to create page: 1.058 seconds