×
Kunena 6.0.6 & Kunena 5.2.13 & blue eagle5 1.6.8 released as security release (28 Nov 2022)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.6 [K 6.0.6] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.2.x. This is a security release.

Question Preview doesn't work

More
2 years 3 months ago #21 by Slacker
Replied by Slacker on topic Preview doesn't work
Yes forgot that, but I still have the identical error after correction. On Xampp I cant detect any PHP error either in error log.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #22 by xillibit
Replied by xillibit on topic Preview doesn't work
I will try to install xampp on a virtual machine on windows 10 to try to see if i'am able to reproduce this issue

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago - 2 years 3 months ago #23 by xillibit
Replied by xillibit on topic Preview doesn't work
I have installed xampp with Php 7.4.9 but the preview works as usual

P.S. : in firefox open the console (by pressing F12), open tab nammed console, then check that the XHR is selected on the right and opne preview tab. Expand to see details on ajax query which is in red and open answer :



The image is too much much compressed, you have else an example here : media.prod.mdn.mozit.cloud/attachments/2...36586/console_01.png

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.
Attachments:
Last edit: 2 years 3 months ago by xillibit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #24 by Slacker
Replied by Slacker on topic Preview doesn't work
Many thanks! In Firefox the error looks at this:
POST
www.mysite.com/kunena/topic/edit.raw
Status
500
Internal Server Error

VersionHTTP/1.1
Överfört45,58 kB (45,08 kB storlek)
Cache-Control
no-store, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0, no-cache
Cache-Control
public
Connection
close
Content-Disposition
attachment; filename="topic.edit.json"
Content-Type
text/html; charset=UTF-8
Date
Thu, 27 Aug 2020 05:22:51 GMT
Expires
Mon, 1 Jan 2001 00:00:00 GMT
Last-Modified
Thu, 27 Aug 2020 05:22:51 GMT
P3P
CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Pragma
no-cache
Server
Apache
Transfer-Encoding
chunked
X-Powered-By
PHP/7.4.6
Accept application/json, text/javascript, */*; q=0.01

Accept-Encoding
gzip, deflate
Accept-Language
sv-SE,sv;q=0.8,en-US;q=0.5,en;q=0.3
Connection
keep-alive
Content-Length
11
Content-Type
application/x-www-form-urlencoded; charset=UTF-8
Cookie
joomla_remember_me_9a39bb92733fe0206ef0db6fb0ac=h2F0YdTddfJe68bQ.omDqtTvFTZbr24ptBmti; jc_homepage=; 1f9f1d328e5f608f9cb163bfe1e0567b=99f5c6aa7abdf19bb4c50c493cd9f4c9; joomla_user_state=logged_in; PHPSESSID=9f935dc11daa4851a79ab1639386c65e
Host
www.mysite.com
Origin
www.mysite.com
Referer
www.mysite.com/kunena/allmn-diskussion/5...e/reply/1274437.html
User-Agent
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:79.0) Gecko/20100101 Firefox/79.0
X-Requested-With
XMLHttpRequest

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #25 by xillibit
Replied by xillibit on topic Preview doesn't work
Thanks but it doesn't help, i can't seen any errors

Can-you give an account on your site to take a look ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago - 2 years 3 months ago #26 by Slacker
Replied by Slacker on topic Preview doesn't work
Try this:
www.viska.se
This message contains confidential information
Last edit: 2 years 3 months ago by xillibit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #27 by xillibit
Replied by xillibit on topic Preview doesn't work

Rendering Error in layout Message/Item: array_keys(): Argument #1 ($array) must be of type array, null given in /home/dafl6903/public_html/plugins/content/geshi/geshi/geshi.php on line 2023
Layout was rendered in /home/dafl6903/public_html/components/com_kunena/template/crypsis/layouts/topic/item/message/default.php on line 26

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 months ago #28 by rich
Replied by rich on topic Preview doesn't work
Your menu items link in a circle so you have wrong redirects. The menu items in the menus menymob and mainmenu linked to the forum-home. But this menu item redirects to the main menu and the main menu again to the forum-home item.
Many errors come from wrongly configured Kunena Menu items.
docs.kunena.org/en/troubleshooting/menu-issues
docs.kunena.org/en/faq/kunena-menu
Please repair your menu items and disable also your optimization tool. It's hard to find an error source when such tools are enabled.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 2 weeks ago - 2 years 2 weeks ago #29 by PhilF51`
Replied by PhilF51` on topic Preview doesn't work
I never got the preview issue solved either. Preview worked with Crypsis and Blue template up to 5.1.14 (Stephen Hawkin). Never worked since.  I will keep following these posts anyway.
Attachments:
Last edit: 2 years 2 weeks ago by PhilF51`.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 2 weeks ago #30 by xillibit
Replied by xillibit on topic Preview doesn't work
Hello,

Which Kunena version are-you using now ? Blue eagle template is now available in version 1.5.5 so you should try with this version

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.232 seconds