×
Kunena 5.1.5 Released - Security Release (14 Oct 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.5 [K 5.1.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

Question Error message after updating to 5.1

More
5 months 2 days ago #11 by velieb
Correct. I still have 5.0.14 installed on the live site without this error.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 day ago #12 by velieb
Correct. I still have 5.0.14 installed on the live site without this error.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 day ago #13 by 810
Ok will create a bug report and will investigate more today, if I can reproduce the issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 17 hours ago #14 by 810
Ok I think I know the issue. Do you use a artiseer joomla template?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 12 hours ago #15 by velieb
I use Myriad by RocketTheme.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 11 hours ago #16 by 810
Do you have this issue with protostar template.

I think maybe some joomla templates don't support the new menu's

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 4 weeks ago - 4 months 4 weeks ago #17 by velieb
I don't know how to switch around the templates. If the template doesn't support your new menu and that causes this problem, what would be your suggestion to solve it? I hope you don't suggest getting a support from the template developer, then they will ask getting a support from Kunena.
Last edit: 4 months 4 weeks ago by velieb.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 4 weeks ago #18 by 810
we use the same code as joomla mod_menu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #19 by velieb
Other joomla mod_menus seem fine in my site. I also tested a kunena menu module on a different page (e.g. blog page) and works fine as well there.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 3 weeks ago #20 by PetrIvanovich
I decided a mistake with the menu.
For this, I deleted all the menu items of the Kunena type and the aliases of the items from all the site menus. Then he deleted the menu of the Kunena.
In the tools, the Kunena menu was restored.
Now the menu is working, there is no error message.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.089 seconds