×
Kunena 5.1.13 Released (Yesterday)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.13 [K 5.1.13] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

Question All posts that have attachments are loaded for a very long time

More
1 year 11 months ago - 1 year 11 months ago #21 by rich
I've found the cause. The Google recaptcha loads very long. If you block this script, the page loads normal.
If you have enabled script and css optimizer, disable this and try it again.
Last edit: 1 year 11 months ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 11 months ago #22 by djos
It's not a recaptcha. Disconnected it and it did not help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 11 months ago - 1 year 11 months ago #23 by rich

It's not a recaptcha. Disconnected it and it did not help

Have you emptied the cache after that? Empty the cache (also the cloud cache) and try again.

If you have enabled script and css optimizer, disable this and try it again.

Have you tried it?
Last edit: 1 year 11 months ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 11 months ago #24 by djos
Cache was cleaning. I do not use any optimizers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 11 months ago #25 by djos
It's definitely not in the recapture, otherwise why topics without attachments are loaded normally?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 11 months ago #26 by rich

It's definitely not in the recapture, otherwise why topics without attachments are loaded normally?

It loads very long (more than 10s), therefore I thought.

Please disable in the Kunena configuration (tab Frontend) the option "Allow rating", then empty the cache and try again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 11 months ago #27 by djos
rating is not enabled

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 11 months ago - 1 year 11 months ago #28 by rich
This files are running on your page.
/components/com_kunena/template/canvas/assets/js/rating.js
/components/com_kunena/template/canvas/assets/js/krating.js
/components/com_kunena/template/canvas/assets/css/rating.css
Rename this files, empty the cache and try it again.
Last edit: 1 year 11 months ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 10 months ago #29 by djos
We're going the wrong way. I wrote that only threads with attachments are slow. Ratings do not have anything to do with it

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 10 months ago - 1 year 10 months ago #30 by rich

We're going the wrong way. I wrote that only threads with attachments are slow. Ratings do not have anything to do with it

You want to find the error or not? I'm not going to invest my time if you don't test anything.

It's fact, when I block the rating.css, the page loads fast.
Also when is blocked the uikit.css from your Joomla template, then the page loads normal.
It seems, there are conflicts between some css or script files. But if you not want to test it, you will never find the cause.
Last edit: 1 year 10 months ago by rich.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.101 seconds