×
Kunena 5.1.5 Released - Security Release (14 Oct 2018)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.5 [K 5.1.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.8.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1. This is a Security release.

Question Getting 404 errors when trying to view any forum topics.

More
1 year 3 months ago #11 by rich
There is a conflict between the plugin JotCache and the Blue Eagle, I've disabled it preliminary. Maybe you can exclude Kunena from this cache.
And this one menu item I've corrected.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 3 months ago #12 by nemmar
Hi Rich,

Thank you very much for solving the problem for me!! I greatly appreciate that.

I have JotCache enabled on my sites but now I disabled the com_kunena component in JotCache and my forums work fine now.

Should I report to the Kunena devs about this bug/conflict with Kunena and JotCache? If yes, what link or where do I post the issue?

Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 3 months ago #13 by rich
I've reported it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 days ago #14 by nemmar
I'm getting 404 errors again with the latest Kunena update 5.0.11. This must be related to the 404 errors I wrote about in this forum thread, but now it's re-appeared in the newest Kunena. It's not a consistent bug because sometimes the pages display correctly. Are the Kunena developers aware of this bug?

When I click some menu items, I get a 404 error that has the page title:
Error: 404 COM_KUNENA_NO_PAGE
Here is a menu item that often gives the 404 error: www.directdonate.fund/library/health-med...e-truth-about-cancer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 days ago - 1 year 4 days ago #15 by nemmar
Hi,

I posted another thread in the prior version of Kunena and it was marked as "solved" since the developers were made aware of the bug. But now in the latest version of Kunena, the bug is back. Do I post this new thread or can the forum moderator remove the "solved" tag on the other thread?
www.kunena.org/forum/k5-0-support-archiv...iew-any-forum-topics

I'm getting 404 errors again with the latest Kunena update 5.0.11. This must be related to the 404 errors I wrote about in this forum thread, but now it's re-appeared in the newest Kunena. It's not a consistent bug because sometimes the pages display correctly. Are the Kunena developers aware of this bug?

When I click some menu items, I get a 404 error that has the page title:
Error: 404 COM_KUNENA_NO_PAGE
Here are some menu items that often give the 404 error:
www.directdonate.fund/library/health-med...e-truth-about-cancer
www.directdonate.fund/library/health-med...-live-symposium-2016

UPDATE: I tried changing the menu item/category URLs but that didn't fix the problem. I also noticed that this 404 error with the page title of 404 COM_KUNENA_NO_PAGE occurs whenever I create a new article that has no hits yet. If I view that new article for the first time in a browser, I get the 404 COM_KUNENA_NO_PAGE error. But if I stay at that URL and I keep pressing F5 then the refreshes will finally display the correct article page.
So this must be a bug with the Kunena Discuss plugin and Joomla, because I have Kunena Discuss enabled to link any article comments to the forum topics.
Does anyone have a possible fix for this bug?

Thanks.
Last edit: 1 year 4 days ago by nemmar.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 3 weeks ago #16 by nemmar
I had to disable the Discuss plugin because I can't find a solution to this bug.
Does anyone have any idea on how to rec this bug to the Kunena developers? Or is my site the only one with this problem?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 2 days ago #17 by nemmar
Hi,
I am following up with my last post because I never got a reply.
I had to disable the Discuss plugin because I can't find a solution to this bug.
Does anyone have any idea on how to rec this bug to the Kunena developers? Or is my site the only one with this problem?

Thanks for any advice.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.109 seconds