×
Kunena 5.1.13 Released (21 Jul 2019)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.1.13 [K 5.1.13] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.1 and issues discovered during the development stages of K 5.1.

Solved Editor icons & Preview not working

More
2 years 8 months ago #51 by rich

Webpage is in German language.


Please create a own topic, this bug from this topic doesn't exists with german language. The error is in the Spanish language file.
Create also a configuration report.
www.kunena.org/docs/en/faq/configuration-report

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #52 by 810
try backend - kunena - plugins - rebuild

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #53 by ssck
Hi rich,

done. . New topic created "Edit / preview / attachement button not working"

Hope you can help me to sort this out

Kind regards
Thomas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #54 by mateinfo
I have the same problem ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 5 months ago #55 by mateinfo
hello. I have the same problem on www.mateinfo.ro/forum-matematica/forum-m...prin-rotatia-axei-ox and don't work with this file ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #56 by DemoneBianco
preview not working

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #57 by GODpleasers

810 wrote: try backend - kunena - plugins - rebuild


preview mode not working again for us to.

:blush: Sorry, That did not work .:sick:

Come worship Jesus with us..
GOD Speaks internet radio- :-) - Music that employs life, deliverance, & restoration - COMPLETE :-)
godspeaksinternetradio.com/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #58 by ssck
Plugins rebuild did not bring the solution. Still the same error and no solution in sight.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago - 2 years 4 months ago #59 by DemoneBianco
My preview not working on eagle 5. I don't modify nothing
Last edit: 2 years 4 months ago by DemoneBianco.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 hours ago #60 by titchagcreation
I had the same problem and the fix provided on this post: www.kunena.org/forum/k5-0-support-archiv...king?start=10#182084 resolved my problem.
The following user(s) said Thank You: Geni, DemoneBianco

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.099 seconds