×
Kunena 5.1 Beta 1 Released (05 Oct 2017)

The Kunena team is pleased to announce Kunena 5.1.0 Beta 1 [K 5.1 Beta 1].
Please read the blog post for information: www.kunena.org/blog/188-kunena-5-1-beta-released

Question Kunena not attaching uploaded attachment file

More
1 year 5 months ago #21 by kankaanp
kankaanp replied the topic: Kunena not attaching uploaded attachment file
Topic creation definitely works, done that about a dozen time during this debug. There might be issues doing it with language set as English (it's almost unmaintained).

I'll try recreating the menuS, plural because of the Joomla language system. And disabling SEF also.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #22 by kankaanp
kankaanp replied the topic: Kunena not attaching uploaded attachment file

810 wrote: when I access your site, I see many issues, I can't open a topic. I think you need to recreate menu, or disable sef for the moment, and look if its working correct.


Thank you! You made me notice that the very seldom used English translation is totally unkempt. Menus were actually non-existent since the template update some time in April. It tells something about the use of the English pages: no one had noticed (or informed us) until now. Well, now the menus are fixed.

Kunena menus deleted and recreated. Other menus updated to reflect the changes.

SEF is now disabled.

No change: tried with a png file and the error is the same and no file attached to the message.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #23 by kankaanp
kankaanp replied the topic: Kunena not attaching uploaded attachment file
Now our hosting provider has confirmed that the problem is not in the internal workings of the php-environment: a clean install of latest Joomla+Kunena on the same server does not exhibit this problem. I've asked them to check for me if that installation exhibits the same error messages in error_log when attaching image files as ours does. I need to also confirm from them if that installation has php version set to 5.5, their default is 5.3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #24 by kankaanp
kankaanp replied the topic: Kunena not attaching uploaded attachment file
Confirmed: clean Joomla + Kunena + T3 Blank installation into a subdomain works fine. The problem is on our Joomla installation. But where?!

Kunena updated to the latest version 4.0.11 No help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #25 by kankaanp
kankaanp replied the topic: Kunena not attaching uploaded attachment file
I've confirmed that is not caused by Admin Tools either.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #26 by 810
810 replied the topic: Kunena not attaching uploaded attachment file
try to disable all none joomla/kunena plugins and try again.

If its works then a 3rt party plugin is broken.

Your feedback on the JED helps us improve Kunena!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 5 months ago #27 by kankaanp
kankaanp replied the topic: Kunena not attaching uploaded attachment file
No effect.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add attachements.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.181 seconds