Kunena 6.2.6 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.2.6 [K 6.2.6] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.1 / K 6.2 and issues discovered during the last development stages of K 6.2

Question no editor showing

More
2 months 1 week ago #11 by Ratman
Replied by Ratman on topic no editor showing
I have a user with the same problem. He sees an empty editor field, no toolbar, no cursor. He tried Chrome and Edge as well. Latest Kunena Version 6.2.4 is installed, also all language packs in the latest version.

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct
        

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |
        

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload:  

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : ja_purity_iv | author: JoomlArt | version: 1.2.0 | creationdate: October 31th, 2023

Kunena default template details : NTS KBee | author: Nice Theme Store Team | version: 6.0.2 | creationdate: 2024-01-13

Kunena template params:

Warning: Spoiler!

Kunena version detailed: Kunena 6.2.4 | 2024-02-11 [ Git Repository ]
        | Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: CommunityBuilder 2.9.1+build.2024.02.09.12.14.46.83d67ccd3

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: Kunena Latest 6.0.5 | Kunena Search 6.0.5

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #12 by Petley
Replied by Petley on topic no editor showing
The user on our forum, altered hid own settings in his user panel to default to English for front end language , this he did at the same time as me changing the editor , so I do not know which cured the problem?
Terry

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #13 by Ratman
Replied by Ratman on topic no editor showing
I will ask the user who witnesses this problem. I tried by my self with a test account, but no matter which frontend language setting I chose (Default, english, german), the problem did not occur.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 6 days ago #14 by Ratman
Replied by Ratman on topic no editor showing
Same goes to the user of my forum who witnesses the "empty editor" issue. Switching through the frontend language settings (Default, english, german) did not fix the issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 6 days ago #15 by Ratman
Replied by Ratman on topic no editor showing
It seems that this problem hits more users of my forum. Since the Kunena Update yesterday there were only a few new posts. Hope this problem can be fixed soon...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 6 days ago #16 by rich
Replied by rich on topic no editor showing
Please download the language pack from our download page and install it again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 6 days ago #17 by Ratman
Replied by Ratman on topic no editor showing
Done. Waiting for my users to check if this fixed the issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 6 days ago #18 by Petley
Replied by Petley on topic no editor showing

Please download the language pack from our download page and install it again.
Rich, we have only ever installed English , do you need to install all language packs for other languages? My user may have tried to alter to Finnish?

Thanks
Terry

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 6 days ago #19 by Ratman
Replied by Ratman on topic no editor showing
Unfortunately, re-installing the language pack did not solve the problem :(
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 months 6 days ago #20 by Ratman
Replied by Ratman on topic no editor showing
Switched to the SCEditor as a workaround. Seems to be okay, but some buttons show the YouTube logo instead aof the right image. Even if I de-activate those buttons in the template options.
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.467 seconds