Kunena 6.3.1 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.1 [K 6.3.1] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3

Question no editor showing

More
3 months 1 week ago #1 by tomphillipspcs
when creating or editing messages there is no content editor icons showing - see screenshot

same in edge and chrome

new installation in joomla 4

   

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #2 by rich
Replied by rich on topic no editor showing
Open your browser tool (tab console) and let us know the error message, if any. Please also create a configuration report. Configuration Report

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #3 by sl1200mk2
Replied by sl1200mk2 on topic no editor showing
Hi,
I got the same issue and here's what console shows (it's a raw copy/paste so I'm not sure about formating
 For further info see en.wikipedia.org/wiki/Self-XSS  
/media/kunena/core/js/lang/fr.js?t=N5UC:1 
        
        
       Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
newtopic:1 Refused to execute script from ' mystuff.com/media/kunena/core/js/lang/fr.js?t=N5UC ' because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled.
ckeditor.js?fa8404a37c61e5ee9d801eebdbc46892:260 Uncaught TypeError: Cannot set properties of undefined (setting 'dir')
    at Object.d (ckeditor.js?fa8404a37c61e5ee9d801eebdbc46892:260:54)
    at x (ckeditor.js?fa8404a37c61e5ee9d801eebdbc46892:261:181)
    at Array.y (ckeditor.js?fa8404a37c61e5ee9d801eebdbc46892:261:336)
    at z (ckeditor.js?fa8404a37c61e5ee9d801eebdbc46892:261:420)
    at G.CKEDITOR.env.ie.f.$.onerror (ckeditor.js?fa8404a37c61e5ee9d801eebdbc46892:262:429)
newtopic:1 The resource mystuff.com/media/templates/site/cassiop...local_roboto.min.css ? was preloaded using link preload but not used within a few seconds from the window's load event. Please make sure it has an appropriate `as` value and it is preloaded intentionally.
newtopic:1 The resource mystuff.com/media/templates/site/cassiop...local_roboto.min.css ? was preloaded using link preload but not used within a few seconds from the window's load event. Please make sure it has an appropriate `as` value and it is preloaded intentionally.
newtopic:1 The resource mystuff.com/media/templates/site/cassiop...local_roboto.min.css ? was preloaded using link preload but not used within a few seconds from the window's load event. Please make sure it has an appropriate `as` value and it is preloaded intentionally.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #4 by tomphillipspcs
Replied by tomphillipspcs on topic no editor showing
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Disabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Missing | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 768M | Max file upload:

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : allbusiness | author: energizethemes.com | version: 23.01.2024 4.3.4 | creationdate: 7/11/2016

Kunena default template details : Aurelia | author: Kunena Team | version: 6.2.4 | creationdate: 2024-02-11

Kunena template params:

Warning: Spoiler!

Kunena version detailed: Kunena 6.2.4 | 2024-02-11 [ Git Repository ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: None

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #5 by tomphillipspcs
Replied by tomphillipspcs on topic no editor showing
 

in the end I chose the other editor option (SCeditor) in the template - which works fine apart from the category option choice is obscured - how do I fix that?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #6 by rich
Replied by rich on topic no editor showing
Have you also installed the Kunena language package? This must be installed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #7 by Petley
Replied by Petley on topic no editor showing
Hello
I also have this issue but for some users only. Not everyone. Totally confused by it. One user is from Finland. Is there an issue with the latest upgrade?
Thanks
Terry

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #8 by rich
Replied by rich on topic no editor showing

Have you also installed the Kunena language package? This must be installed.
 
Install the Kunena language pack, that's the solution.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #9 by sl1200mk2
Replied by sl1200mk2 on topic no editor showing
@rich
thanks, indeed installing the language pack did the trick (for me).

many thanks
++

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #10 by Petley
Replied by Petley on topic no editor showing
Mine has the up to date language pack installed as well. (It seemed to change after installing the updates yesterday)

I have cured it by changing to the more basic editor and now my user in Finland says its working.

Terry

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.592 seconds