Kunena 6.0.8 Released (17 Jan 2023)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.8 [K 6.0.8] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.2.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.0 and issues discovered during the development stages of K 6.0.

If you are having problems then, for your own benefit, it would save us all a lot of time if you would kindly post your configuration report when you ask for help from this forum. If you do not post your configuration report we will not ask you for it but you will probably not get your problem solved, either.

Solved K 3.0.2 message preview not working

More
8 years 5 months ago - 8 years 5 months ago #51 by joebrickley
I have the blank preview window issue and I am using Kunena and Community Builder, with standard core templates. I am using chrome and safari. The site has JSON enabled. The preview works when the CB plugin is disabled. I have tried changing plug in settings, but the only resolution seems to be to disable the plug-in which is a real shame. Is there any way to removed the preview button ? report below :
This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Enabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 64M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : protostar | author: Kyle Ledbetter | version: 1.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 3.0.6 | creationdate: 2014-07-28

Kunena version detailed: Kunena 3.0.6 | 2014-07-28 [ Tala ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: CommunityBuilder 1.9.1

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: None

Last edit: 8 years 5 months ago by joebrickley.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago - 8 years 2 weeks ago #52 by dottwatson
I have the same problem. Could anyone help me?

My configuration:

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 25M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : a4joomla-stonewall-free | author: a4joomla.com | version: 1.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 3.0.3 | creationdate: 2013-10-20

Kunena version detailed: Kunena 3.0.3 | 2013-10-20 [ Bifrost ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: UddeIM 3.2

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: Kunena Latest 3.0.1

Last edit: 8 years 2 weeks ago by dottwatson.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #53 by sozzled
I am sorry that the Kunena developers do not seem to have an answer for you. My suggestion is to set your forum integration plugins to the values shown in red below:

Kunena - AlphaUserPoints Disabled
Kunena - Community Builder Disabled
Kunena - Gravatar Disabled
Kunena - JomSocial Enabled: Disabled
Kunena - Joomla Enabled: access=1 login=1
Kunena - Kunena Enabled: avatar=1 profile=1
Kunena - UddeIM Enabled: private=1

Secondly, your configuration report shows that you are using K 3.0.3. This version is old, outdated and unsupported. My advice is that you upgrade to K 3.0.6 and then see if you are still having this problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #54 by 810
Please update to lasted kunena version, If you have this the issue, please create new issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #55 by dottwatson
Updated, but the preview doens't work

Here my config:

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 120 seconds | Max execution memory: 128M | Max file upload: 25M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : a4joomla-stonewall-free | author: a4joomla.com | version: 1.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 3.0.6 | creationdate: 2014-07-28

Kunena version detailed: Kunena 3.0.6 | 2014-07-28 [ Tala ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: UddeIM 3.2

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: Kunena Latest 3.0.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #56 by 810
please start new topic

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 weeks ago #57 by dottwatson

sozzled wrote: I am sorry that the Kunena developers do not seem to have an answer for you. My suggestion is to set your forum integration plugins to the values shown in red below:

Kunena - AlphaUserPoints Disabled
Kunena - Community Builder Disabled
Kunena - Gravatar Disabled
Kunena - JomSocial Enabled: Disabled
Kunena - Joomla Enabled: access=1 login=1
Kunena - Kunena Enabled: avatar=1 profile=1
Kunena - UddeIM Enabled: private=1

Secondly, your configuration report shows that you are using K 3.0.3. This version is old, outdated and unsupported. My advice is that you upgrade to K 3.0.6 and then see if you are still having this problem.


done now. thank you.
I've disabled the plugins you've write me and I've updated Kunena + LPack to the last version.
I still have the problem. AND I start new topic :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.325 seconds