Kunena 6.3.2 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.2 [K 6.3.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3
Note: Please go to the Kunena Dashboard after an upgrade so that the Kunena database tables are also updated.

This section is for questions directly related to the procedure for installing Kunena for the first time or upgrading from an older version of Kunena.

Use this category:
  • to ask how to install or upgrade; or
  • if you encountered problems during the installation or upgrade procedure.

Use a different category to ask questions about problems that you may be having after you successfully installed or upgraded the currently supported version. If you are unsure what is the current supported version of Kunena, please go to the download page.

Solved new install fails, Missing class

More
1 year 7 months ago #11 by Leen
i just updated my local Wamp64 server for testing on pc so i can also run php version 8.2.
But to my regret Joomla Version Joomla_4.2.6-Stable-Full already responds strangely and slowly in the administrator part, there is not much that can be done there
with php version 8.1.13 everything is okay.
So I'm also curious if others who also use php8.2 don't experience any problems

L.v.d.A

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 7 months ago - 1 year 7 months ago #12 by davidpoole
managed to get it all installed now. My mistake as i only installed the component and not everything else!!
Last edit: 1 year 7 months ago by davidpoole.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #13 by rich
Did you follow these steps to install Kunena?
docs.kunena.org/en/basics/installation/installation-k6-0

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 6 months ago #14 by davidpoole
Partly but i learnt the hard way, but now its all working after having to uninstall a couple of times and work it out in my head, but thanks for the headsup, I am sure this post may help others in the future

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.399 seconds