Kunena 6.3.2 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.2 [K 6.3.2] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3
Note: Please go to the Kunena Dashboard after an upgrade so that the Kunena database tables are also updated.

Question Problems with the upload button now working - jQuery is not defined

More
8 years 2 months ago #21 by xillibit
I will do some test localy to see if it's a bug in crypsis b3

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #22 by HardstylerDK

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #23 by HardstylerDK
Have you found any solution to this problem ? :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #24 by xillibit
I have looked but i need to check others thinks

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #25 by HardstylerDK
Sure. Just looking for a quick fix, so i can start using the forum. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #26 by xillibit
Hello,

To eliminate possibles issues, do-you have third party plugins enabled ? If yes, disable them to check if it works better

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #27 by HardstylerDK
Tried that already, but didn't make any changes. :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #28 by clippy3
Are you using JCE as your editor? Is it up to date ? I noticed you are using Crypsis - does the problem replicate if you change to blue eagle?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #29 by HardstylerDK
Yes i'm using JCE, and it is fully up-to-date.
The problem still persist, when using the blue eagle template.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.492 seconds