×
Kunena 5.2 Beta 1 Released (24 Sep 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the first public beta release of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 B1 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× Les sujets sont déplacés dans ce domaine ne sont fermés parce qu'ils se rapportent à des versions non prises en charge de Kunena.

Solved Menu principal du forum reste en anglais bien que le FR soit installé

More
7 years 5 months ago - 7 years 5 months ago #1 by wizdeo
SOLVED

La réponse au problème ci-dessous ne se trouvait pas dans la rubrique française du forum mais une recherche en anglais m'a permis de comprendre que ce menu est un menu Joomla !
C'est donc dans Joomla qu'il faut le modifier !

Avec une installation récente de Kuena 2.0.4 sur un Joomla 2.5.9 j'ai toujours le menu principal du forum en anglais alors que les fichiers de langue FR ont été installés (manuellement car le fichier pkg_kunena_languages_v2.0.4_2013-01-18.zip génère une erreur à l'installation automatique).

J'ai donc un forum qui au final est presque parfaitement traduit en français sauf le menu principal:
Index - Recent Topics - New Topic - No Replies - My Topics - Profile - Search

Ai-je manqué une étape lors de l'insttlation / configuration ?
De plus pas moyen pour le moement de trouver le fichier php qui genère ce menu et avoir un espoir de comprendre d'où vient le problème.

Si l'un d'entre vous à déjà rencontrer cela je suis preneur de suggestions.
En attendant je me replonge dans l'analyse du code afin de trouver d'où est issu ce menu.

Par avance merci !
Last edit: 7 years 5 months ago by wizdeo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.069 seconds