×
Kunena 5.2.9 released and Kunena 6.0.0 (08 Jun 2022)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.9 [K 5.2.9] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.10. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of previous version of K5.2.

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.0.0 [K 6.0.0] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.1.x. Only the module kunena latest and the discuss plugin which are still in beta are working in Joomla! 4.1 with Kunena 6.0.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Solved problem with buttons after update

More
9 years 3 months ago - 9 years 3 months ago #1 by arkadiusz
Hi!
After update to the newest version I got a problem with buttons, they don't look ok. In the middle of button is a white space. I reinstalled kunena, but it didn't work.
my site is: http://xn--jzyk-polski-rrb.pl/forum/
You need a demo user to see that
login: tati
pswrd: tati
What can I do to repair that?
Last edit: 9 years 3 months ago by arkadiusz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #2 by TKtemp
Hi,

you need to add this few lines to your Joomla template CSS file
#Kunena .kicon-button {
    background-repeat: repeat-x;
}

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago - 9 years 3 months ago #3 by arkadiusz
Thank you for help, but it doesn't work... Have you any other idea?
Last edit: 9 years 3 months ago by arkadiusz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #4 by TKtemp
Hi,

this must work, I don't see that code loaded on your site, so be sure to insert it in the right file and be sure to clean all cache from your site (Joomla and Joomla Template)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago - 9 years 3 months ago #5 by arkadiusz
You have right! Thank you it works.

I need your help with one more thing.
When user wants create new topic all layout (joomla and kunena) crashes.
It happened only in that one situation.
When I replay, quick replay or want to do anything else it works ok.
Have you any advice?
Last edit: 9 years 3 months ago by arkadiusz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago #6 by TKtemp
Hi,

when I click on New Topic button all works well. When this happen? After click on "save" button?
How can I reproduce that?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
9 years 3 months ago - 9 years 3 months ago #7 by arkadiusz
Thank you for your time, I solved it. It was conflikt with plugin: WDPFast.
Thank You for Great Support!
Last edit: 9 years 3 months ago by arkadiusz.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.074 seconds