×
Blue Eagle 5 v1.5.4 has been Released (13 Sep 2020)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena template Blue Eagle 5 v1.5.4 which is now available for download. This version addresses most of the issues that were discovered in development.

× Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Merged K 1.7 -> K 2.0.3 upgrade and now forum contents are "gone"

More
7 years 9 months ago #21 by c.krug
hi jwmrohling,

i need this version too - desperately! would you send me kunena 2.0.2 to c.krug[at]cowic.de?
Had to restore my site 2 times as the forum was damaged and i have to migrate it to another server ...

thanks so much!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #22 by sozzled
Last edit: 7 years 9 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #23 by skybax

ktbgreat3 wrote: Could you give me alittle more info? Not sure what to do?
Thanks


with a FTP client select component >> com_kunena and administrator >> component >> com_kunena and set permision to 755.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #24 by prophoto
having the same issue, no posts in forum after upgrade to 2.0.3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #25 by sozzled
Last edit: 7 years 9 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #26 by kalemanzi
If you login to the frontend, does your categories and posts appear suddenly?
I have the same problem after upgrading to 2.0.3 on a 2.5 site that was migrated earlier with jupgrade.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #27 by Webguy101au
I Have exactly the same issue. I ported a site with latest jupgrade, old forums were I think 1.7.4 or so, all seemed to be working fine, decided to do upgrade to 2.0.3, it mentioned that I am upgrading, make a backup (Which I do)

I upgrade and all topics and replies have been removed? Not checked users.

I read perhaps try 2.0.2, so I rolled back, some menu options were a bit screwy, but I can live with that.

So I then try 2.0.2, I even crossed my toes this time, same thing, no errors at all, but all topics and replies seem to have been removed?

Is there a fix for this at all?

Is all the material still really there, and it is just the counts screwed up? Hmmm, maybe I should check that.

Cheers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago - 7 years 9 months ago #28 by sozzled
What information, specifically, do you require? Have you looked at Kunena 2.0.3 known issues ?

Counts screwed up? Have you tried recount category statistics in the backend?
Last edit: 7 years 9 months ago by sozzled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #29 by Webguy101au
Ahh, the stuff was there, the sql command fixed it, sorry, back to your usual viewing....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #30 by snehal
Hi..


I have upgraded joomla 1.5 pack to 2.5 alone with Kunena forum. I have got all the categories after up gradation but not able to get the posts from the category. :(

Please let me know if any one get like this problem.

Thanks in advance

Regards
Snehal

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.151 seconds