×
Kunena 5.2.8 released and Blue eagle 1.6.7 released (02 Jan 2022)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.8 [K 5.2.8] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.10/3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of previous version of K5.2.

If you are using blue template you need to update to 1.6.7 version to ensure to have a compatible version with K5.2.8.

Important note: (07 Jan 2022) If you have created a Kunena custom.css, create a backup of it. Due to an error, this file will be deleted during an upgrade.

Question FireBoard'dan Kunena'ya geçtim ama yazılanlar görünmüyor [Çözüldü]

More
12 years 10 months ago #11 by limitsizim
Tr dil dosyayalarını atın veri tabanınızdaki karakter kodlamaları utf8 mi kontrol edin bunlar saglandıktan sonra sorun çıkmaması lazım bu dediğiniz hata fireboard 1.0.5 den beridir var dediklerimi kontrol edin...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #12 by turgayo
evet veritabanım utf8 ve zaten bu db ile fb sorunsuz çalışıyordu.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #13 by Hudai
TR dil dosyası olsa da olmasa da aynı problem devam ediyor. Veritabanı UTF8. İşin ilginç yanı, içinde Türkçe karakter olupta görünmeyen konu, edit düğmesine basınca edit kutusunda açılıyor ve düzenlemeye izin veriyor.
Konu başlıklarındaki Türkçe karakterlerde görünüyor.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #14 by limitsizim
Şöyle bir mantık önere bilirim şimdi forumda fireboardken yedekelrini alıp pc de kursan o yabloları yapsan geçiş işlemini pc de yapsan sonra pc de oluşan tabloları yedekleyip phpmyadminden atsan hosttan kaynaklı birşeyse bu yolla yapılabilir belki bilmiyorum bir mantık sadece... belki bir çözüm bulabiliriz diye diyorum bir nevi beyin fırtınası :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #15 by alihaydar
pc den sıfırdan kurdum problem olmadı.Önceden kurulan bir hostta denedim problem var yazılanlar görünmüyor.Bu sorunu nasıl hallederiz?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #16 by ugur
alihaydar wrote:

pc den sıfırdan kurdum problem olmadı.Önceden kurulan bir hostta denedim problem var yazılanlar görünmüyor.Bu sorunu nasıl hallederiz?


Joomla forumlarımızda bir arkadaş bu şekilde çözmüş inşallah işinize yarar.

Kunena Yapılandırma --> Önplan --> İfadeleri Kapat sekmesinde evet i seçin sorun ortadan kalkıyor

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #17 by Hudai
ugur wrote:

alihaydar wrote:

pc den sıfırdan kurdum problem olmadı.Önceden kurulan bir hostta denedim problem var yazılanlar görünmüyor.Bu sorunu nasıl hallederiz?


Joomla forumlarımızda bir arkadaş bu şekilde çözmüş inşallah işinize yarar.

Kunena Yapılandırma --> Önplan --> İfadeleri Kapat sekmesinde evet i seçin sorun ortadan kalkıyor


Kardeş Allah razı olsun. Kaç haftadır uğraşıyordum olmuyordu. Önerini denedim düzeldi.

Şimdi gelelim hatanın nedenine. Bu yazılım hatası mı yoksa başka birşey mi. Şimdi biz ifadeleri kullanamayacakmıyız?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #18 by limitsizim
Hayırlı olsun çözüldü sonunda :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #19 by turgayo
bir çözüldü de benden. teşekkürler.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #20 by lexilium
Hudai wrote:

ugur wrote:

alihaydar wrote:

pc den sıfırdan kurdum problem olmadı.Önceden kurulan bir hostta denedim problem var yazılanlar görünmüyor.Bu sorunu nasıl hallederiz?


Joomla forumlarımızda bir arkadaş bu şekilde çözmüş inşallah işinize yarar.

Kunena Yapılandırma --> Önplan --> İfadeleri Kapat sekmesinde evet i seçin sorun ortadan kalkıyor


Kardeş Allah razı olsun. Kaç haftadır uğraşıyordum olmuyordu. Önerini denedim düzeldi.

Şimdi gelelim hatanın nedenine. Bu yazılım hatası mı yoksa başka birşey mi. Şimdi biz ifadeleri kullanamayacakmıyız?


Sorun components/com_kunena/template/default/smile.class.php dosyasında bununla ilgili bir düzeltme yapıldı fakat verdikleri link tekrar kaldırdılar. Verilen link: joomlacode.org/gf/project/kunena/scmsvn/...ass.php&revision=308

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.083 seconds