Kunena 6.3.1 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.1 [K 6.3.1] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 / K 6.3 and issues discovered during the last development stages of K 6.3

This category contains miscellaneous, uncategorised third-party extensions (e.g. JomSocial, Community Builder, etc.) relating to older versions of Kunena that are no longer supported.

This category may also contain a few topics relating to K 1.6 that may have been moved here possibly by mistake.

The topics in this category are for historical interest only. Owing to the structural differences between K 1.6 and K 1.7, the ideas in these topics may not work with later versions and, for that reason, the topics are locked.

Important ObjectClarity Kunena Discussbot released!

More
15 years 3 months ago #21 by 4umfreak
dbosnj35 wrote:

dbosnj35 wrote:

Thanks, that did it. But now I have another error. When I go to article i see massage to comment on it and after I do that it makes thread in forum OK but next time I click on article for I get this:

Fatal error: Call to a member function getCfg() on a non-object in /home/dr2vabr9/public_html/components/com_kunena/class.kunena.php on line 26


OK, yesterday was published new version of discussbot and solved my problem. Respect.


Great! I'm glad to hear *someone* has it working!

Near as I can tell, the people who are having issues are having them because of integration with things like jomSocial, Uddeim and CB profiles etc... I'll install one of the above to my dev environment and see how it goes.

-M
The topic has been locked.
More
15 years 3 months ago #22 by rinuccio
Hello, I have always, D
I actually also use JomSocial on the site with which I have problems.

At the third site does, in fact it is not installed JomSocial
The topic has been locked.
More
15 years 3 months ago #23 by Timi
@4umfreak

Shot you a reply.
The topic has been locked.
More
15 years 3 months ago #24 by BiO
Timi wrote:

Here's what I get...

[K-DISCUSSBOT DEBUG: Discussbot called with row->id=8. ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Article is not being displayed on the Front Page ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Using Auto-Mode to discuss article in FB CategoryId:3 ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Rendering the bot... ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config loaded from the DB. ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): discussbot=[1] ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): joomlastyle=[0] ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): template=[ja_sanidineii_light] ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): board_ofset=[0] ]
Fatal error: Call to undefined function check_dberror() in /home/******/public_html/components/com_kunena/class.kunena.php on line 61


I have the same problem...
The topic has been locked.
More
15 years 3 months ago #25 by w4seem
BiO wrote:

Timi wrote:

Here's what I get...

[K-DISCUSSBOT DEBUG: Discussbot called with row->id=8. ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Article is not being displayed on the Front Page ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Using Auto-Mode to discuss article in FB CategoryId:3 ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Rendering the bot... ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config loaded from the DB. ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): discussbot=[1] ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): joomlastyle=[0] ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): template=[ja_sanidineii_light] ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): board_ofset=[0] ]
Fatal error: Call to undefined function check_dberror() in /home/******/public_html/components/com_kunena/class.kunena.php on line 61


I have the same problem...


Its being worked on....keep an eye on this thread
The topic has been locked.
More
15 years 3 months ago #26 by Timi
@4umfreak

Works like a charm now! Thanks a ton! :laugh:
The topic has been locked.
More
15 years 3 months ago #27 by klausre
I, does this works whit Jreviews?
The topic has been locked.
More
15 years 3 months ago #28 by 4umfreak
klausre wrote:

I, does this works whit Jreviews?


Would likely require an integration file like the ones that were deployed with the FB discussbot.

FYI, I didn't port those integration files with the bot for this go-around.
The topic has been locked.
More
15 years 3 months ago - 15 years 3 months ago #29 by BiO
w4seem wrote:

BiO wrote:

Timi wrote:

Here's what I get...

[K-DISCUSSBOT DEBUG: Discussbot called with row->id=8. ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Article is not being displayed on the Front Page ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Using Auto-Mode to discuss article in FB CategoryId:3 ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Rendering the bot... ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config loaded from the DB. ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): discussbot=[1] ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): joomlastyle=[0] ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): template=[ja_sanidineii_light] ]
[K-DISCUSSBOT DEBUG: Kunena Config(CKunenaConfig,DB): board_ofset=[0] ]
Fatal error: Call to undefined function check_dberror() in /home/******/public_html/components/com_kunena/class.kunena.php on line 61


I have the same problem...


Its being worked on....keep an eye on this thread


1.0.8f solve my problem, but now avatars (Jomsocial profile) don't show in discussbot, not really a problem. Thx mvoorberg for your reactivity. :)
Last edit: 15 years 3 months ago by BiO.
The topic has been locked.
More
15 years 3 months ago #30 by 4umfreak
Displaying jomSocial avatars will be a *new* feature for the bot.

-M
The topic has been locked.
Time to create page: 0.642 seconds