Kunena 6.3.0 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.3.0 [K 6.3.0] in stable which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x/5.1.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.2 and issues discovered during the last development stages of K 6.3

Topics that are moved into this category are generally considered to be closed. Users may want to add additional information but these topics should not be resurrected in order to discuss new problems or unrelated matters.

Question [Resolved] Can't edit configuration and no preview

More
12 years 7 months ago - 12 years 7 months ago #11 by senes
Thanks for your help!

Have created an account for you.

This message contains confidential information


Right now i have not a proper internet connection to upgrade cb, i think my plugins should be also compatible with 1.4. i upgrade it when i can.

Best regards
senes
Last edit: 12 years 7 months ago by Matias.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #12 by xillibit
The problem is here :

<!--- <b>Warning</b>: include(config.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in <b>/usr/www/anime.proxer.me/functions.php</b> on line <b>50</b> -->


Why you have added include(config.php) ?

I don't provide support by PM, because this can be useful for someone else.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 6 months ago - 12 years 6 months ago #13 by senes
After month of suffering a not-working preview function a friend of me (Nizu_Kazushi [not here registered but i want to mention his name]) and me solved this problem.

First of all, a small bugreport and afterwards the solution.

Same problem as here: www.kunena.org/forum/168-k-16-and-k-17-s...fter-upgrade-to-k165

We tested lot of things, debugged everything.

In the end, we recognized that there was something wrong with /forum/json.html?action=preview (request for preview)

Instead of {"preview":null} we got the following shit:

Warning: Spoiler!



Where does the code come from? The problem was because of TWO Community Builder plugin. The name of the problematic plugins are "cbmyvideo" ans "whatareyoudoing". Here is the Plugin directory with all files:


Part of the message is hidden for the guests. Please log in or register to see it.


After deactivating these plugins everything worked fine. I realized how silly it was to use these plugins... Both were badly programmed and a whole bug.

We tested everything some times, if only one of them were activated the preview doesn't work any more.


Hope this report helps the kunena community for the future. You have a great forum system! I'm a fan of you :D

Best regards
senes
Attachments:
Last edit: 12 years 6 months ago by senes.
The following user(s) said Thank You: xillibit, qontrixz

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 1 month ago #14 by sozzled
*** Topics merged and topic marked resolved ***

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.352 seconds