×
Kunena 5.2.2 released (13 Jan 2021)

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 5.2.2 [K 5.2.2] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 3.9.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 5.2 and issues discovered during the development stages of K 5.2.2

Merged If you are having problems with Kunena, please read this first

More
8 years 11 months ago #561 by mimimike64
Replied by mimimike64 on topic editer profil
Bonjour, le bouton "editer" n'apparait pas lorsque profil est sélectionné. joomla 1.5.25/ kunena 1.7.1
wwww.malice-et-gormandise.com

Hello, the button " editer " does not appear when profile is selected. joomla 1.5.25/ kunena 1.7.1
wwww.malice-et-gormandise.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago - 8 years 11 months ago #562 by Matias
Replied by Matias on topic Re: editer profil
This must be a template issue hiding the button behind something else. Unfortunately I cannot see the button without registering into your forum, so maybe one of our moderators can help you.

Perhaps you should create a test account to one of our moderators? You can hide that inside:
[confidential]HIDDEN[/confidential]
Last edit: 8 years 11 months ago by Matias.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago - 8 years 11 months ago #563 by mimimike64
Replied by mimimike64 on topic Re: editer profil
Here is login:

This message contains confidential information
Last edit: 8 years 11 months ago by Matias.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #564 by sozzled
G'day, mimimike64, and welcome to Kunena.

See msg #1 in this topic. Rockettheme template causes the problem; I suggest Build Title Spans = Off as the way to fix your problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #565 by Merup

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #566 by sozzled
G'day, Merup, and welcome to Kunena.

See msg #1 in this topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago - 8 years 11 months ago #567 by Melinda
Hello,

Im here because Ive set up a kunena forum on a joomla site.

1. Im having problems adding avatars and profile data - Ive googled the issue and apparently it could be a Mootools conflict with another plugin? Apparently updating it could be a solution.

Im sure Ive not installed anything called Mootools, and atm I only have an image gallery plugin- vsig (Very Simple Image Gallery), and its not actually enabled yet.

Where would I find/ access these Mootools? Is that even likely to be the problem?

2. Also, while Im here, how do I add another section to the forum?


I would be really grateful if someone could talk me though the process in the SIMPLEST language possible- Im only 3 days into using joomla.

*goes back to reading the user guide!*

Thanks,
Mel
Last edit: 8 years 11 months ago by Melinda.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago - 8 years 11 months ago #568 by sozzled
G'day, Melinda, and welcome to Kunena.

Please use one topic to discuss one question at a time.

What do you mean "having problems adding avatars and profile data"? How are you having problems? Perhaps if we saw your configuration report we might know more.

For information about Mootools, please read msg #1 of If you are having problems with Kunena, please read this first .
Last edit: 8 years 11 months ago by sozzled.
The following user(s) said Thank You: Melinda

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #569 by Melinda
'Sup Sozzled,

sorry for being rubbish- I finally have time to ask for help.

Im reading the common causes of mootools problems page. I'll post separately about that.
Cheers for the advice.


The Configuration report you asked for:


This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Legacy mode: Disabled | Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 60 seconds | Max execution memory: 256M | Max file upload: 64M

This message contains confidential information

Joomla default template details : ca_cloudbase2_j17 | author: CloudAccess.net | version: 2.0.0 | creationdate: May 5, 2011

Kunena default template details : Example Template | author: Kunena Team | version: 1.6.4 | creationdate: 2011-05-07

Kunena version detailled: Installed version: 1.6.4 | Build: 4832 | Version name: Kerkrade | Kunena detailled configuration:

Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: System - Mootools Upgrade: Disabled | System - Mootools12: Disabled

Modules: None

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #570 by Melinda
OK- I read the wiki.

In the Incompatible Mootools version loaded section, it told me to check my plugin manager for System- mootools upgrade. Well it isnt there and I notice in the Config Report it says mootools is disabled.
Im assuming there is a connection?


And also, my template is a Rockettheme template which is listed as being known for having conflict issues.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.329 seconds