×
Kunena 5.2 RC3 Released (29 Nov 2020)

The Kunena team is thrilled to announce the third public release candidate of Kunena 5.2, a native Joomla extension for Joomla 3.9. This is a development release and should be only be used for testing; this version is not recommended for live websites at this stage.

The purpose of this release is to encourage testing by downloading, installing and identifying any problems or shortcomings that people may discover. K 5.2.0 RC3 is stable and we are aware that people will discover defects. We encourage you to use the forum to report defects, as soon as they are discovered, so that the development team can work through the problems before the release of K 5.1 as a stable product. Reporting defects does not mean that the problems can or will be fixed. The Kunena team is looking forward to hearing your feedback on how well we have achieved our design goals.

× This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Solved Cannot registrate new users on Kunena Forum

More
5 years 7 months ago #11 by 810
click on fix. and check database again
The following user(s) said Thank You: fiek

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #12 by fiek
Thank you 810,

But now i get a 404 error after register...
You can also make a test account to see whats happening.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #13 by 810
you don't use the default register component, you have installed a other register component.

You should check your register component that you use. check settings on like, url after registration, or something.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #14 by fiek
I don't remember any other register components.
But i also use k2 for my website. Could the problem be with k2 component?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #15 by 810
go to joomla user manager, and click on option.
check that Allow User Registration is enabled

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #16 by 810
if not working then try this

Components/K2/Parameters/Advanced(tab) set "Enable K2 User Profile" to No.
The following user(s) said Thank You: fiek

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #17 by fiek
It was already enabled

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #18 by fiek
THANK YOU!

IT is solved now!!!! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #19 by Barbarasko
look at the register extension that you use. you have a wrong redirect page

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to edit your message.
Time to create page: 0.119 seconds