Kunena 6.2.5 & module Kunena Latest 6.0.7 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.2.5 [K 6.2.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.3.x/4.4.x/5.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.1 / K 6.2 and issues discovered during the last development stages of K 6.2

This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Merged Apostrophe displaying with slash

More
10 years 3 months ago #21 by dcope
Replied by dcope on topic Escaped Backslashes
Hey All,

First time poster. I've been trying to research this problem without success. I've read issues with the magic quotes being enabled which I ensured are disabled. All other items I read don't seem to work. I attached some screen shots of my exact problem. I read another topic on here showing it to be a problem with the Kunena post.php file which I cannot seem to locate in the backend. This person was having an issue with backslashes in his subject line and the solution seemed to be typing removebackslashes in a piece of code.

Would surely appreciate anyone's help.

Thanks,
Dennis
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago - 10 years 3 months ago #22 by coder4life
Replied by coder4life on topic Escaped Backslashes
Could be a variety of things, but need information to help.

Could you please post your Kunena Configuration Report as it will be most helpful in working out the issue you are having.
Last edit: 10 years 3 months ago by coder4life.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #23 by dcope
Replied by dcope on topic Escaped Backslashes
Sure, thanks for your response! :)

This message contains confidential information

Database collation check: The collation of your table fields are correct

Joomla! SEF: Enabled | Joomla! SEF rewrite: Disabled | FTP layer: Disabled |

This message contains confidential information
htaccess: Exists | PHP environment: Max execution time: 30 seconds | Max execution memory: 256M | Max file upload: 64M

Kunena menu details:

Warning: Spoiler!

Joomla default template details : siteground-j16-46 | author: SiteGround | version: 1.0.0 | creationdate: Unknown

Kunena default template details : Blue Eagle | author: Kunena Team | version: 3.0.4 | creationdate: 2013-12-22

Kunena version detailed: Kunena 3.0.4 | 2013-12-22 [ Ukko ]
| Kunena detailed configuration:

Warning: Spoiler!
| Kunena integration settings:
Warning: Spoiler!
| Joomla! detailed language files installed:
Warning: Spoiler!

Third-party components: None

Third-party SEF components: None

Plugins: None

Modules: None

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #24 by rich
Replied by rich on topic Escaped Backslashes
It has nothing to do with Kunena. You can see the same error on your Joomla home page.
Maybe this topic can help you.
forum.joomla.org/viewtopic.php?f=706&t=7...b9f88d3d9b3498d4b05e
The following user(s) said Thank You: dcope

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #25 by dcope
Replied by dcope on topic Escaped Backslashes
Thank you for the link. Apparently, magic quotes wasn't showing as disabled in several php.ini files. I searched for all of them in my file manager and manually typed "Off" for Magic_Quotes_gpc. Seems to have worked.

Now I have to find why avatars are suddenly not showing up in forum posts. Woke up this morning, and they're just gone.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago - 10 years 3 months ago #26 by sozzled
Replied by sozzled on topic Avatars do not appear

dcope wrote: Now I have to find why avatars are suddenly not showing up in forum posts. Woke up this morning, and they're just gone.

Different problem; different subject. (Possible cause of this different problem is that you have disabled the Kunena - Kunena plugin).
Last edit: 10 years 3 months ago by sozzled. Reason: change of subject
The following user(s) said Thank You: dcope

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago - 10 years 3 months ago #27 by rich
Replied by rich on topic Avatars do not appear
Yes, if the plugin "Kunena - Kunena Integration " is disabled, avatars are not shown.
Last edit: 10 years 3 months ago by sozzled. Reason: change of subject
The following user(s) said Thank You: dcope

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago - 10 years 3 months ago #28 by dcope
Replied by dcope on topic Avatars do not appear
You guys are geniuses lol!. Thanks goes out to all of you!
Last edit: 10 years 3 months ago by sozzled. Reason: change of subject

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #29 by Lavagasm
My forum adds a "/" before every apostrophe or quotation mark ( ', " ).

And it does it every time you post. So if you edit the post, it adds another.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #30 by sozzled
G'day, Lavagasm, and welcome to Kunena.

This is not a Kunena defect or bug. This problem is caused by the way your site has been set up. You need to turn "magic quotes" off. This topic discusses the issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.440 seconds