Kunena 6.2.5 & module Kunena Latest 6.0.7 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.2.5 [K 6.2.5] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.3.x/4.4.x/5.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.1 / K 6.2 and issues discovered during the last development stages of K 6.2

This is for users to help other users, to discuss topics that are related to forum administration in general or problems in running Joomla. This is not the place to ask for Joomla support. If you want assistance with Joomla please ask at forum.joomla.org

Question RESOLVED::Joomla SEO Settings Conflict

More
12 years 2 weeks ago #11 by woodstock
Hi & thanks for the post, but I'm good on that as I have about 30 websites running and never an issue there. My ISP is on top of upgrades needed also.
The topic has been locked.
More
12 years 2 weeks ago #12 by Mortti
Interesting issue... but what I see in basic at first, you have

Third-party components: CommunityBuilder 1.3.1

? Even I don't know of CB anything, that 1.3.1 is a rather old? Was 1.8 or something the latest?

Anyway... In Kunena Third party components requirements are clearly there, which is a good fill at first: docs.kunena.org/index.php/Kunena_1.7.2_R...ponents_requirements

If that make your SEO conflict, it would be good to know...
The topic has been locked.
More
12 years 2 weeks ago #13 by woodstock
No shared server here - dedicated IP.

I already checked those conflicts and seems I need to upgrade this site to 2.5.
The topic has been locked.
More
12 years 2 weeks ago #14 by CheechDogg
Hello woodstock, I just noticed that you are using a RocketTheme template, I don't know how I missed that from the beginning.

Please make sure your extensions for that template are updated to the latest versions as having outdated extensions can cause all sorts of conflicting issues with Kunena and Joomla.

If you still have an active Club Member's account you can update your extensions to the latest ones.

[img
Find me on Facebook.

CAG Clan 1st and 3rd Person Shooter Clan on XBOX 360 & PS3
The topic has been locked.
More
12 years 2 weeks ago #15 by sozzled

woodstock wrote: ... seems I need to upgrade this site to 2.5.

While that's not a bad idea, we do not believe that Kunena routing and SEO are, in any way, dependent on whether you're using J! 1.5.25 or J! 2.5.3.
The topic has been locked.
More
12 years 2 weeks ago #16 by woodstock
What seems strange is that version 1.5.9 works fine with this template and I did upgrade all extensions back in 2011 which was the last time RT upgraded. So, what's different in 1.6.2 and 1.6.3 which is causing SEO conflicts?


Another point is, why can I select a FORUM TOPIC with no error but then get an error when I try to read the threads?

As much as I hate to do this, I may have to reinstall a local MAMP version and rebuild it back one extension at a time until I see an error and, mind as well, do it in 2.5?
The topic has been locked.
More
12 years 2 weeks ago #17 by CheechDogg
The link from the menu on the right side "HELPFUL LINKS" throws out a 404 error. So from the looks of it, this error has been there for a while and you never caught it? Or am I missing something here?

[img
Find me on Facebook.

CAG Clan 1st and 3rd Person Shooter Clan on XBOX 360 & PS3
The topic has been locked.
More
12 years 2 weeks ago - 12 years 2 weeks ago #18 by woodstock
Ah, that's is something I was not aware of... let me look at that further. Was that 'the other link' referenced to earlier?

I'm changing that now and renaming it so the aliases are different. Now I need to upgrade back to 1.6.3 to see if this works. I'll do that now.

That was it... that secondary Forum link. I upgraded K and removed that menu link from the right module position and that did it. I totally missed that. Good catch!

Thanks a million CheechDogg!
Last edit: 12 years 2 weeks ago by woodstock.
The topic has been locked.
More
12 years 2 weeks ago #19 by sozzled
Pleased to hear that (in spite of what I wrote in msg #4) the matter has been sorted. :)
The topic has been locked.
More
12 years 2 weeks ago #20 by woodstock
My bad... totally forgot the Helpful Links Menu until you actually gave me a location for that other forum link. I was looking in the main-menu list for that second forum link.

Glad it's resolved.
The topic has been locked.
Time to create page: 0.396 seconds